Ce măsuri s-au luat la spitalul din Severin după scandalul cu asistenta! Scene șocante: „Vrei să te omor eu?”

Președintele Consiliului Județean a decis să ia măsuri împotriva după episodul șocant de la Spitalul din Severin. Scandalul cu asistenta a ajuns pe primele pagini ale presei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

O asistentă din Severin a fost filmată de o persoană din salon în timp ce vorbea foarte urât cu o adolescentă care plângea de durere.

„Dacă nu te potoleşti, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-ți fac, copilule, înţelegi? Vrei să te omor eu?”, i-a spus asistenta pacientei.

Citeste si: Pe Livian de la Puterea Dragostei îl așteptă iubita acasă? Ce i-a promis concurentul înainte de intrarea în casă

Citeste si: Breaking News. Durere fără margini: Meghan Markle, victima unui avort spontan! - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, explicația incredibilă pentru căzăturile din casă! De ce pica, de fapt, din picioare

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei spune adevărul despre bărbatul cu care a apărut în ultima vreme ”Nu e...”

Ce măsuri s-au luat la spital

„Sunt consternat de limbajul cadrului medical, la patul pacientei! Dezaprob întru totul un astfel de comportament al personalului medical, cu atât mai mult cu cât asistenta i s-a adresat unei minore aflată în stare post-operatorie. Cer, de urgență, managerului Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, să ia măsurile ce se impun în cazul angajatei respective și vreau să îi asigur pe mehedințeni că nu tolerez un astfel de comportament din partea personalului medical la adresa pacienților.

Cer scuze, personal, familiei pacientei și îi doresc recuperare cât mai rapidă victimei și așa în suferință, care a fost nevoită să asculte acele cuvinte deloc încurajatoare, cum ne-am aștepta să primească bolnavii, din partea cadrelor medicale!”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Doliu uriaș în sănătate! Încă un medic a încetat din viață la doar 44 de ani. Tragedia momentului

Răsturnare de situație! Pepe a făcut-o de râs în public pe Raluca Pastramă! Aceasta și-a retras imediat plângerea! Dezvăluri incredibile

Deea de la Puterea Dragostei spune adevărul despre bărbatul cu care a apărut în ultima vreme ”Nu e...”

Carmen de la Sălciua a ajuns pe mâinile medicului! „Suferă săraca”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies