Ce mesaj sfâșietor a transmis Lorena Balaci, la 6 luni de la moartea tatălui ei, Ilie Balaci

Lorena Balaci, fiica fostului fotbalist Ilie Balaci, a transmis un mesaj dureros, la șase luni de la moartea tatălui ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Lorena Balaci a transmis un mesaj emoționant, la șase luni de când „Minunea Blondă” nu mai este printre noi. Cu durere în suflet, Lorena a scris pe Facebook un mesaj sfâșietor referitor la tatăl ei, Ilie Balaci.

„Priveşte-mă, tată, am ajuns acea femeie care visam amândoi că voi fi. Sper că eşti mândru de mine şi mai sper că ai să mă ierţi că nu te-am ascultat atunci când îmi spuneai că nu oricine îmi merită iubirea”, este mesajul transmis de Lorena Balaci pe Facebook, la şase luni de la moartea marelui fotbalist.

Citeste si: Gigi Becali, declarații exclusive: "Dumnezeu îmi tot dădea palme, dar eu nu mă astâmpăram, așa că mi-a dat un pumn: pușcăria"

Citeste si: Fostul ales al Cruduței se distrează de minune cu iubita în Italia! Valentin Gane i-a dat papucii Danielei după show-ul matrimonial FOTO

Citeste si: Răsturnare de situație la Puterea Dragostei! Alexandru Zănoagă are iubită acasă? S-a aflat ce mesaje îi trimite fetei, deși toată lumea știe că el e cu Simina

Ilie Balaci s-a stins din viață la 62 de ani

Pe data de 21 octombrie, fostul fotbalist Ilie Balaci a intrat în stop cardio-respirator și a murit. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat ăn perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut ci ehipe din Anfrica de nord şi în zona ţărilor arabe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: