Vedete

Ce mesaje a primit Ana Roman, din Dominicana, de la Catalin Cazacu! Asta este dovada ca faimosul minte?!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ce mesaje a primit Ana Roman, din Dominicana, de la Catalin Cazacu! Asta este dovada ca faimosul minte?!icon photo
 
Ana Roman a comentat in direct mesajul transmis de fostul sau iubit, Catalin Cazacu, tocmai din Republica Dominicana, dar si declaratiile facute de Cream. 
 
 
Cu lacrimi in ochi, Ana a marturisit ca nu intelege de ce a declarat lucrurile alea. 
 
"Nu stiu exact la ce se refera. O sa vedem ce inseamna cand se intoarce. Eu l-am sustinut sa mearga in emisiune. Eu nu am inteles de ce a spus ca situatia de acasa este complicata. Daca el le numeste chestii, ce pot sa spun. 
 
 
Eu i-am propus sa ma mut la o prietena cat este el plecat, nu-mi place sa stau singura, insa mi-a zis sa raman acolo pentru ca aia este si casa mea. Am ramas foarte dezamagita de comportamentul lor, chiar si al ei. Dar sa spunem ca nu a stiu, el este mai vinovat. Prima data nu am dat importanta pentru ca eu am iesit la masa cu Giani si cu Catalin. Giani a tot facut glume: "Claudita, Claudita". L-am intrebat pe Catalin ce se intampla si mi-a zis ca sunt impreuna. Poate a inteles el gresit", a declarat Ana Roman la WOWbiz. 
 
"A fost foarte dureros, am fost extrem de dezamagita de comportamentul lui. Claudia mi se pare o femeie indragostita. Pe el il cunosc si nu cred ca este", a spus Ana cu lacrimi in ochi. 
 
 
Ana a adus dovada ca nu erau certati inainte de a pleca in competitia Exatlon si ca discutiile lor erau normale pentru doi indragostiti. Cazacu i-a trimis mesaje din Dominicana pana in momentul in care li s-a luat telefoanul.
 
După ce a văzut mesajul transmis de Cătălin Cazacu din Republica Dominicană, Ana Roman a luat o decizie radicală, pe care a făcut-o publică în direct, la WOWbiz. 
 
”Am hotărât să mă mut de la el din casă cât mai repede, mai exact săptămâna viitoare şi să închei această relaţie şi această etapă pentru totdeauna. Nu cred că poate să spună ceva mai mult, am văzut ce era de văzut, le doresc să fie fericit, iar ei îi doresc să nu păţească niciodată ce am păţit eu.”, a spus Ana extrem de tristă. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune