Vedete

Ce meserie are de fapt Paula Vieru, fosta concurentă de la Exatlon ”Reuşeşte să închidă cele mai adânci tăieturi”

Paula Vieru a fost eliminată de la Exatlon şi a revenit acasă, unde a reînceput munca. Ea este alături de sportivii care luptă ”în cuşcă”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce meserie are de fapt Paula Vieru, fosta concurentă de la Exatlon ”Reuşeşte să închidă cele mai adânci tăieturi”icon photo

Ce profesie are de fapt Paula Vieru, fosta concurentă de la Exatlon? ”Eu am grijă de feţele sportivilor. Înainte ca aceştia să intre în cuşcă le dau cu o cremă specială care îi ajută să nu se învineţească rău în urma loviturilor primite şi opreşte sângerarea în caz de accidentare!”, ne-a povestit Paula Vieru.

Fosta concurentă de la Exatlon este kinetoterapeut, ea colaborează cu Federaţia Română de Atletism, si cutman (n.r. – opreşte sângerările luptătorilor) la galele sportive ”în cuşcă”.

Luptătoarea Diana Belbiţă, fostă concurentă şi ea la Exatlon, în primul sezon, este prietenă cu Paula Vieru, despre care are numai cuvinte de laudă. ”Face aproape imposibilul în mai puţin de un minut, reuşind să îmi închidă cele mai adânci tăieturi, fără a-mi lăsa cicatrici pe faţă. Este incredibilă!”, a declarat recent Diana Belbiţă despre Paula Vieru.

 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune