Ce nu a făcut Bianca în casa de la Puterea Dragostei, s-a întâmplat pe străzi în Istanbul! Cine este băiatul pe care îl pupă cu foc?

Bianca de la Puterea Dragostei a avut parte de o întâmplare ciudată chiar înainte de finala show-ului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Bianca a răspuns provocării unui tânăr pe străzile din Istanbul, iar după ce aceasta a pierdut, a trebuit să plătească prețul cerut de băiat. Așa că, mai timidă, mai rușinată, Bianca nu a  putut să dea înapoi și l-a pupat pe tânăr chiar pe stradă. Iar acesta nu a vrut să rămână dator, și l-a rândul lui s-a repezit și a pupat-o pe obraz pe Bianca, românca fâstâcindu-se ușor, luată prin surprindere de gestul tânărului, care nu arată rău deloc!

Citeste si: În final, Bianca de la Puterea Dragostei a ajuns și ea la plajă în Turcia! Avem imagini cu ea în costum de baie

Citeste si: Ce a declarat Deea despre Mary, după ce a părăsit casa de la Puterea Dragostei! Cele două s-au certat din cauza lui Beni

Citeste si: Imagini de colecție cu Bianca de la Puterea Dragostei! Cum arăta atunci când era mai mică: "E cea mai dulce fată"

fara descriere

Întâmplarea a fost filmată chiar de Mary, care se afla la plimbare cu Bianca prin Istanbul. 

Bianca este finalista la Puterea Dragostei sezonul 1

Bianca este unul dintre cei 8 finaliști de la Puterea Dragostei sezonul 1, care pe 13 iulie se vor lupta pentru marele primiu. Tânăra, care a petrecut aproape opt luni în casa de la Puterea Dragostei, a fost de numeroase ori favorita publicului și a câtigat premiul săptămânal în valoare de 1.500 de euro, așa că acum este printre favoritele la câștigarea show-ului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate