Ce nu s-a văzut în timpul filmărilor pentru videoclipul melodiei pe care Loredana Groza a cântat-o în colaborare cu 10 maneliști: „M-am luat cu mâinile de păr”

Malodia are peste 8 milioane de vizualiări, la mai bine de o săptămână de la lansare.

Captură foto din videoclipul melodiei „Fericire”
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Videoclipul melodiei „Fericire”, pe care Loredana Groza o cântă alături de alți zece maneliști celebri din România, a reușit să adune în circa o săptămână de la publicare circ 8,3 milioane de vizualizări, iar timp de câteva zile a fost chiar pe primul loc în trendingul de pe Youtube.

Totuși, puțini sunt cei care știu ce a avut de îndurat regizorul Alex Ceaușu, responsabil cu videoclipul piesei. 

Captură din videoclipul melodiei „Fericire”
Captură din videoclipul melodiei „Fericire” [Sursa foto: Captură ]

Ce probleme au intervenit în timpul filmărilor 

Alex Ceaușu și Costi Ioniță au stabilit un cod vestimentar care ar fi trebuit respectata de toți cei 10 maneliști cu care Loredana Groza  a colaborat pentru melodia „Fericire”. Doar că aceștia nu au respectat instrucțiunile, iar totul se putea transforma într-un adevărat fiasco. Regizorul a fost pus în fața unei situații fără precedent, iar pentru că nu putea să amâne ora de filmare a trebuit să găsească o soluție repede. 

Citeste si: Maurice Munteanu își spune părerea despre maneaua controversată cântată de Loredana Groza și alți 10 maneliști: „ Loredana e nulă”

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

„M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut cum au venit îmbrăcați! Ce să mai, nu puteam rata ora de filmare stabilită deja, aşa că am rezolvat cum m-am priceput mai bine. Mi-am sunat un prieten, un designer, căruia i-am cerut ajutorul. Pe acela l-a pufnit râsul şi mi-a făcut rost de vreo trei sacouri cu revere negre. Toate mărime mare, XXL. Mă și mir că le-a găsit într-un timp atât de scurt!”, a povestit Alex Ceaușu pentru playtech.ro.

Captură din videoclipul melodiei „Fericire”
Captură din videoclipul melodiei „Fericire” [Sursa foto: Captură ]

Alex Ceaușu:„Jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova”

Regizorul are numai cuvinte de laudă pentru ali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova care au fost singurii ce au respectat indicațiile în ceea ce privește vestimentația. Cei trei s-au prezentat la filmări îmbrăcați în alb complet, așa cum fusese stabilit. 

Citeste si: Loredana Groza, noi declarații despre melodia cântată alături de maneliști: „Nu este manea, este un nou gen, un nou trend”

„Cei care au încălcat regulile stabilite pot fi cu uşurinţă descoperiţi dacă priviţi cu atenţie clipul. Fiindcă sacourile cu revere negre ies în evidenţă. Nici nu se putea altfel. Am mai încercat să-l pun pe unul să-l ţină pe umeri pe altul, să se joace cu el, dar tot nu poţi face minuni. Aşa că nici nu vreau să le mai spun numele. În schimb voi spune doar atât: jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, care au venit ca ginerică de la nuntă”, a mai explicat regizorul pentru aceeași sursă citată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador a lăsat manelele puțin deoparte și s-a apucat să cânte muzică lăutărească. Artistul, îndemnat de fani să încerce și alt gen muzical

Mădălina Miu, lovitură dură pentru Tzanca Uraganu! Bruneta s-a filmat cu „rivalul” manelistului

El a convins-o pe Loredana să cânte manele. Colaborarea care a ajuns în trendingul global

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies