Ce pensie va avea Nicolae Guță la bătrânețe

Nicolae Guță mai are 13 ani până când va deveni, oficial, penisonar! Vrei să afli ce pensie va primi manelistul la bătrânețe? WOWbiz.ro a făcut calculul.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Nicolae Guta
Nicolae Guta mai are 13 ani până la pensie

Nicolae Guță are 52 de ani, așadar peste mai puțin de un deceniu și jumătate de glorie va avea exact 65, adică vârsta la care se poate pensiona.

Dacă lumea nu-l va mai chema la nunți și botezuri, atunci Guță se va putea bucura de o bătrânețe liniștită, cu banii strânși după o viață întreagă de muncă. Pentru că despre bani din penise nu prea se poate vorbi în cazul lui.

Surpriză! Guță are 10 ani în câmpul muncii

Toată lumea știe că maneliștii nu se omoară cu plata contribuțiilor și nici veniturile nu se grăbesc să le declare. Totuși, Nicolae Guță se deosebește puțin față de alte staruri ale genului care n-au nici măcar o zi în câmpul muncii. La bătrânețe, când i se va calcula pensia, Nicolae Guță va putea să se laude cu aproape 10 ani în câmpul muncii. Da, ați citit bine! Guță nu s-a născut la microfon ci a muncit din greu în tinerețe.

Manelistul are diplomă de sudor

Nicolae Guta
Guță e certat cu impozitele

Adolescentul Nicolae Guță a lucrat, pe vremea comunismului, la Căile Ferate Române Petroșani, într-o echipă formată doar din rromi. ”Am lucrat la târnăcop și lopată. Noi, rromii, le avem mai greu cu școala. Avem mai mult școala vieții”, recunoștea Nicolae Guță cu ceva ani în urmă. În ciuda eforturilor depuse ”cu lopata și târnăcopul”, Guță a fost concediat și pentru că la acea vreme nu îți permiteau autoritățile să stai prea mult acasă, degeaba, el a fost angajat la Regia Apelor din Petroșani.

Aici s-a descurcat mai bine iar după ceva timp a obținut (atenție!) calificarea de sudor-instalator, cu ajutorul unui maistru de acolo, cu care se împrietenise! Așadar, Nicolae Guță are și o alficiare în câmpul muncii, nu doar talentul de pe scenă.

Citeste si: Narcisa Guță, scandal uriaș cu vecinii de bloc! Oamenii s-au săturat și au dat-o în judecată EXCLUSIV

Citeste si: Prima nevastă a lui Nicolae Guță a muncit o săptămână să-și curețe curtea după inundații

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Ce mașini deține Nicolae Guță și câți bani a plătit pentru fiecare din ele

Citeste si: Ce mașini deține Nicolae Guță și câți bani a plătit pentru fiecare din ele

Guță a povestit că familia lui nu a fost atât de săracă precum se crede. Mama lui era o ghicitoare dstul de cunoscută în zonă iar tatăl s-a îmbogățit dintr-o activitate ilegală: făcea bișniță cu săpun adus peste graniță. Guță a trebuit însă să muncească pentru că așa erau vremurile, plus că erau mulți frați, fiecare doarea să aibă mai mult.

Nicolae Guță va primi puțini bani la pensie

Revenind la problema noastră: câți bani va primi Nicolae Guță din pensie, la bătrânețe! Nu prea mulți dar nici chiar puțini. Depinde din ce unghi privești. În România, dacă nu plătești cotribuții, nu primești nici un leu la pensie. Persoanele fără venituri sunt obligate să achite din propriul buzunar (ele știu care!) o sumă de aproximativ 110 lei pe lună pentru a-și plăti contribuția minimă la fondul e pensii. În acest caz, Nicolae Guță se va putea bucura de o pensie de 800 lei pe lună.

Guță, luat la ochi de ANAF pentru câștiguri nedeclarate

Problema lui Nicolae Guță e că nu prea i-a plăcut să-și plătească contribuțiile. În 2014, atunci când ANAF s-a supărat pe maneliști, Guță s-a trezit cu o declarație de impunere de aproximativ 125.000 euro pentru sume nedeclarate. Mai recent, ”regele” a mai avut o surpriză de aproximativ 200.000 lei. Fiscul a constata atunci că Guță ar fi încasat peste 750.000 lei de la nunți și botezuri și că ar fi plătit către stat doar vreo 700 cu titlu de taxe și impozite.

Nicolae Guta și Cristina
Guță are o nevastă tânără, Cristina

Totuși, să nu-i plângem de milă lui Nicolae Guță. Manelistul a reușit să construiască în ultimii 20 de ani atât de multe case încât fiecare din cei 13 copii să fie mulțumit și el să mai rămână cu 2-3 pe care să le vândă. Apoi, va avea o bătrânețe fericită, cu vreo nouă tânără nevastă, fără grija talonului de pensii.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina lui Guță va lua foc când va afla asta! Ce a făcut manelistul cu Beyonce de România când s-au văzut față în față! Dezvăluirile care vor arunca lumea manelelor în aer

Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guță, are planuri mari FOTO

Lovitură dură pentru Beyonce de România! Ce se întâmplă cu mama vedetei

Horoscop 26 Octombrie 2021: astăzi, Berbecii investesc o sumă de bani, iar Peștii sunt nevoiți să ia o decizie

Doliu imens în PSD! S-a stins la spital. Veste tragică pe scena politică

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Sute de mii de români vor fi în PERICOL în următoarele săptămâni. SCHIMĂRI MAJORE

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies