Ce poreclă a primit Meghan Markle de la angajații Palatului! Soția prințului Harry, făcută de râs

Meghan Markle a primit o poreclă din partea angajaților Palatului Kensington. Cum este numită soția Prințului Harry, atunci când nu este în preajmă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Meghan Markle este cea mai nouă membră a Familiei regale britanice, iar venirea ei în familie a fost destul de controversată, mai ales din cauza trecutului.

Aceasta a ajuns să primească inclusiv o poreclă și nu din partea fanilor, ci chiar din partea angajaților Palatului Kensington, acolo unde Meghan locuiește cu Prințul Harry.

Fosta actriță din „Suits” a reușit să devină în numai doi ani soția unuia dintre cei mai doriți burlaci din lume, Prințul Harry. Peste numai câteva săptămâni, aceasta urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului, iar momentul este așteptat cu nerăbdare de milioane de oameni.

Citeste si: Ce mare și frumușel e! Fotografia tare cu băietețul lui Betty, fiica lui Florin Salam

Citeste si: Adevărul despre operațiile estetice ale Mihaelei Rădulescu!

Citeste si: S-a prefăcut 62 de ani că este surdo-mut! Cum a descoperit soția grozăvia: „M-am chinuit doi ani să învăț limbajul semnelor...”

Dacă ducesa de Cambrigde, Kate Middleton, a avut parte de trei sarcini în care nu a reușit să se îngrașe decât extrem de puțin, Meghan nu este la fel de norocoasă precum cumnata sa. În timpul sarcinii, aceasta a acumulat destul de multe kilograme

Potrivit revistei Tatler, aceștia îi spun Ducesei de Sussex „Me Gain”. „Me gain” este un joc de cuvinte, care în traducere înseamnă „Eu câștig”. Despre Meghan, se spune că este o persoană extrem de dificilă și foarte autoritară, încercând să obțină de fiecare dată tot ce vrea.

De când a devenit în anul 2018 soția lui Harry, mai mulți angajați și-au dat demisia.

De asemenea, unii răutăcioși s-ar putea gândi și la faptul că Meghan e mai „împlinită” timpul sarcini, căci, „gain” înseamnă și a lua în greutate.

Meghan a avut parte de o petrecere costisitoare

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a avut parte de o petrecere de pomină pentru viitorul bebeluș, la New York. Petrecerea a fost una de pomină, însă a fost una extrem de controersată, din cauza costurilor uriașe. Atunci, numai pentru flori s-au cheltuit zeci de mii de dolari

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate