Ce reacții au avut Dan Barna și Alexandru Cumpănașu, după primul tur al alegerilor prezidențiale 2019

Astăzi s-a încheiat primul tur al alegerilor prezidențiale 2019. Ce reacții au avut Dan Barna și Alexandru Cumpănașu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alegeri prezidențiale 2019. Ce reacție a avut Dan Barna, după ce Klaus Iohannis a ieșit pe locul întâi în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019. Candidatul Alianţei USR-PLUS susține că este optimist în privința rezultatelor.

"Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică. Mulţumesc diasporei pentru că a trimis acel mesaj de care poate România avea nevoie, că implicându-ne putem schimba lucrurile. Este un record istoric fără precedent în diaspora şi asta ne dă încredere şi speranţă. Sunt optimist asupra rezultatului final pentru că tendinţa şi ultimele ore au arătat o tendinţă de creştere, şi de asta vreau să le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot (...)

Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică. Oamenii obişnuiţi care formează o alianţă care vrea să modernizeze România contează în politică şi viitorul este al nostru şi e foarte bine că au ieşit atâţi oameni la vot. Este un lucru care ne încurajează şi pe care ne vom construi paşii următori”, a spus Dan Barna.

Citeste si: Viorica Dăncilă, în campanie cu geacă de sute de euro! Șefa PSD a ales același brand ca Adrian Năstase când a vrut să se sinucidă

Citeste si: Prima reacție a Vioricăi Dăncilă, după rezultatele primului tur pentru alegerile prezidențiale

fara descriere

Alegeri prezidențiale 2019. Ce reacție a avut Alexandru Cumpănașu, după ce a adunat un procentaj de 1,3%.

„Voi fi prezent la tv pentru a discuta rezultatul „sondajului” alegerilor! Rezultatul îl decid laboratoarele sistemului cu care luptăm NOI, pentru a-l cita pe actualul președinte când candida in 2014. Un luptător însă nu cedează. Ar fi însemnat să nu avem eroi in neamul românesc. Le mulțumesc mult celor care m-au votat iar pentru restul le spun atât: CÂND SISTEMUL VĂ VA CĂLCA ÎN PICIOARE FAMILIA SAU DREPTURILE să nu uitați ca ați avut o șansă! Eu voi fi aici și pentru dumneavoastră dar cu mult mai puțină putere! Imi iubesc poporul! Și iubesc mult de tot CUMPĂNASHII”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Citeste si: Prima reacție a lui Klaus Iohannis, după ce a ieșit pe locul întâi în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate