Ce relație are acum Busu cu fiul său, după infarctul suferit: "După tot ce s-a întâmplat..."

Florin Busuioc a vorbit despre relația cu fiul său, după ce a suferit un infarct. Cunoscutul prezentator TV a mărturisit că fiul lui i-a dat un mesaj de simpatie.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a declarat Florin Busuioc pentru revista Taifasuri.

Florin Busuioc a ajuns în martie din nou pe mâna medicilor, după ce în luna noiembrie a anului trecut a suferit un infarct pe scenă. Atunci, medicii au intervenit de urgență și din fericire au reușit să-l salveze pe îndrăgitul actor și prezentator. În timpul intervenției chirurgicale din luna noimbrie, medicii au decis să-i monteze un stent la inimă.

În luna martie Busu a ajuns din nou pe masa de operație. El a avut nevoie de un al doilea stent la inimă.

Florin Busuioc, operat pentru a doua oară

"Știam că există posibilitatea să mai am nevoie și de al doilea stent. Am două stenturi, unul la operație și ăsta pe care l-am pus alaltăieri", spunea Florin Busuioc într-o emisiune tv.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie, în timpul unui spectacol la Craiova. El a fost resuscitat și dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate