Vedete

Busuioc a dezvăluit numele adevăratului său salvator după ce s-a prăbuşit pe scenă: ”S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare!”

În noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a suferit un atac de cord la finalul unei piese jucate pe scena teatrului din Craiova.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Busuioc a dezvăluit numele adevăratului său salvator după ce s-a prăbuşit pe scenă: ”S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare!” icon photo

Salvat ca prin minune de medici, după ce a suferit un atac de cord la finalul unei piese jucate pe scena teatrului din Craiova, în noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a povestit care a fost primul om care i-a acordat ajutorul. ”Nu m-am simţit deloc rău în dimineaţa aia, nu a avut niciun semn Cred că am fumat cam mult toată perioada asta. Nu mai fumez acum, nu mai simt nevoia să fumez. Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva înfiorător. Să nu faceţi asta. Dacă puteţi să nu fumaţi, nu fumaţi. Fumam 3 pachete pe zi. Nu era o plăcere, era un impuls, pentru gest şi cine ştie pentru ce altceva. (...)

S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine”, a recunoscut Busu în emisiunea lui Cătălin Măruţă. În prezent, Florin Busuioc s-a reîntors să prezinte vremea, luând totuşi o pauză de la activitatea teatrală. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune