dem radulescu, vasile calofir, vasile calofir dezvaluiri, dem radulescu cariera

Regretatul Dem Rădulescu

Vedete

Ce s-a aflat acum despre Dem Rădulescu, la 23 de ani de când s-a stins din viață?! Chiar un fost elev al regretatului actor a făcut dezvăluirile: „Nu-mi venea să cred”

Vasile Calofir a dezvăluit detalii neștiute despre Dem Rădulescu, la 23 de ani de când s-a stins din viață. Ce spune despre vremea în care marele actor îi era profesor?

Dem Rădulescu s-a stins din viață în urmă cu 23 de ani, însă și acum personajele interpretate de el aduc zâmbete pe fețele românilor. Marele actor a avut o carieră de succes și a reușit să transmită mai departe arta teatrului prin meseria lui de profesor. Unul dintre elevii săi a fost chiar Vasile Calofir, care își amintește cu drag despre experiențele trăite alături de maestrul filmelor de comedie. Iată ce dezvăluiri neștiute a făcut despre regretatul actor!

Citește și: Vasile Calofir nu își dorește să se căsătorească, deși s-a declarat extrem de îndrăgostit de actuala lui iubită: „Ne naștem singuri, plecăm singuri”. De ce nu vrea actorul să își unească destinele cu partenera lui

Detalii neștiute din viața lui Dem Rădulescu, la 23 de ani de când a murit 

Dem Rădulescu a fost unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori din lumea filmului românesc. Chiar și acum, la 23 de ani de la decesul lui, zeci de români se uită în continuare la personajele de comedie pe care le-a interpretat marele actor.

De-a lungul vieții, el și-a dedicat timpul pentru cea mai mare pasiune a sa, și anume, actoria. Pe lângă cariera de actor, acesta a lucrat ca profesor și a reușit să dăruiască mai departe tainele teatrului românesc. Unul dintre elevii săi a fost chiar Vasile Calofir, care își amintește cu drag de momentele în care a fost alături de îndrăgitul său profesor. 

Mai mult decât atât, actorul a dezvăluit anumite detalii neștiute din viața lui Dem Rădulescu.

Deși mărturisește că nu a avut ocazia să îl cunoască mai mult, ca persoană, acesta spune că era un om retras și dedicat meseriei lui.  

„Ca om cred că l-am „văzut” foarte puțin. Cam totul se întâmplă în contextul facultății și el era profesorul, iar noi studenții. Nu am mers niciodată cu dumnealui la vreo terasă să bem cafea așa, mai pe „civilie”. Era destul de retras din ce se vedea. Cred că era un om timid, cu un instinct absolut fabulos, cu foarte multe principii.

Cred că iubea absolut această meserie. Nu l-am auzit niciodată bârfind vreun coleg sau să vorbească despre spectacole. Avea o vorbă: „Dragă, nu mă mai duc la spectacole că dacă nu-mi place trebuie să plec și ridic în picioare tot rândul”. Noi râdeam, pentru că o zicea într-un fel anume”, a dezvăluit Vasile Calofir, pentru fanatik.ro

dem radulescu, vasile calofir, vasile calofir dezvaluiri, dem radulescu cariera

Regretatul Dem Rădulescu

[Sursa foto: Captură video]

Citește și: Vasile Calofir a vorbit pentru prima dată de iubita misterioasă! Cu cine se iubește actorul în secret? "E o ființă de care eu am nevoie"

Ce spune Vasile Calofir despre vremea în care marele actor i-a fost profesor

În cadrul aceluiași interviu, Vasile Calofir a vorbit și despre modul în care Dem Rădulescu își desfășura meseria de profesor. Astfel, acesta a mărturisit că marele actor era un bun îndrumător, iar fiecare exemplu pe care îl oferea elevilor era dat din experiențele lui de pe scenă. 

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

De asemenea, Vasile Calofir a precizat și faptul că regretatul artist se emoționa foarte tare în anumite momente și că se bucura pentru fiecare reușită a elevilor săi. 

„Profesorul Dem Rădulescu… Mult timp, la clasă, mie tot nu-mi venea să cred că stăm față în față, și că e pentru noi acolo! Îi sorbeam toate vorbele și nu știu dacă mai ziceam din când în când și eu câte ceva.

Dar nu cred (râde, n. red.).

Împacheta fiecare indicație cu câte un exemplu din meserie sau cel mai des cu câte o glumă. Asta ne făcea să fim relaxați și să avem încredere. L-am auzit spunând, când nu știa ceva foarte sigur, că „multe lucruri sunt dincolo de noi”. Ne spunea că nu poate spune precis cum e pentru că aici e treaba de destin, și  că îi este teamă să nu greșească. Avea momente când se emoționa teribil la câte un text pentru examen, încât uneori scăpa câte o lacrimă. Mereu se bucura de fiecare moment naiv al nostru”, a mai spus actorul, pentru aceeași sursă citată mai sus. 

dem radulescu, vasile calofir, vasile calofir dezvaluiri, dem radulescu cariera

Vasile Calofir

[Sursa foto: Facebook]