Ce s-a întâmplat cu Nelu Bălășoiu în ultimii doi ani. ”A murit împăcat la azil”! O cunoscută cântăreață de muzică populară spune totul

Nelu Bălășoiu a murit în urmă cu câteva zile, după ce, în ultimii doi ani, a stat la azilul de bătrâni

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În urmă cu câteva zule, Nelu Bălășoiu a încetat din viață,după ce, în Vinerea Mare, s-a aflat că e în comă din cauza complicațiilor suferite de pe urma infectarii cu COVID-19.

fara descriere

Cel care a anunțat decesul a fost fiul regretatului artist, care avea să posteze o imagini cu părinții săi în dreptul cuvintelor de rămas bun. "Tata a încetat din viață. Acum este împreună cu mama din nou. Vă mulțumesc tuturor că v-ați rugat pentru el. Vă rog din suflet să îmi respectați intimitateaa și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesarii înmormântării", a scris Ionuț Bălășoiu, băiatul pe care cântărețul l-a avut cu femeia cu care s-a recăsătorit după divorțul de Maria Cornescu.

fara descriere
Nelu Bălășoiu a stat la Căminul de bătrâni Victor din Ilișești, lângă Suceava 

La moartea artistului, și îndrăgita cântăreață de muzică populară, Silvana Râciu, cea care l-a ajutat enorm pe Nelu Bălășoiu din punct de vedere financiar și uman, plin implicarea într-o campanie importantă pentru el, atunci când era la pământ, avea să scrie câteva cuvinte despre Nelu Bălășoiu.

”A fost un mare artist care a încântat generații întregi cu cântecele sale. Pe mine mereu m-a prețuit și m-a respectat. Am avut o relație frumoasă cu el. În urmă cu 2-3 ani făceam pentru el o campanie pentru a-l ajuta și cum Dumnezeu lucrează prin oameni, ne-a scos atunci in cale o doamna cu suflet mare, doamna Viorica Munteanu de la căminul de bătrâni Victor din Ilișești, lângă Suceava. Dumneaei l-a luat atunci acolo, a avut grijă de el. Asa a rânduit Cel de Sus, ca ultimii 2 ani din viața lui să fie liniștiți și frumoși datorită acestei doamne”, a scris Silvana.

Citeste si: Tragedie in muzica populara din Romania: un cunoscut cantaret a murit astazi! Era infectat cu coronavirus

Citeste si: Nelu Bălășoiu a murit. TESTAMENT! Legendarul Nelu Bălășoiu îi încredințase piesele fiului său! Ionuț: ”Numele Bălășoiu va merge mai departe” EXCLUSIV

Citeste si: Marcel Vela, mesaj de susținere pentru români în noaptea de Înviere: „Lucrurile mărețe nu au fost niciodată ușor de realizat”

fara descriere

Nelu Bălășoiu a murit împăcat! ”Avea o relație frumoasă cu fiul său Ionuț, împreună cu care reușise să facă înregistrări noi”

Nelu Bălășoiu a murit împăcat, din puctul de vedere a cântăreței, care avea să dezvăluie și faptul că artistul a reușit să revină la sentimente mai bune față de băiatul său și invers. ”Sigur a murit împăcat pentru că avea o relație frumoasă cu fiul său Ionuț, împreună cu care reușise să facă înregistrări noi. Ultimele lui înregistrări... Păcat că nu vom putea să îl conducem pe ultimul drum din cauza stării de urgență în care se află țara noastră...Dumnezeu să te odihnească în pace, drag artist!”, a mai comentat Silvana Rîciu, în urmă cu câteva zile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate