Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt foarte fericiți. Cei doi și-au creștinat fetița în urmă cu trei zile.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt părinți, iar acest lucru implică foarte multă responsabilitate! Cei doi și-au creștinat fetița, pe Eva Maria, în cursul zilei de vineri, 20 septembrie. Slujba a fost una de vis, dar nici petrecerea nu s-a lăsat mai prejos, fiind organizată într-o locație de superlux din Parcul Herăstrău.

Citeste si: De ce a lipsit mama lui Adrian Alexandrov de la botezul fiicei acestuia și a Elenei Udrea? Avem informații în exclusivitate!

fara descriere

Citeste si: Imagini exclusive cu cumnatul Elenei Udrea! Cum s-a prezentat fratele lui Adrian Alexandrov, alături de iubita lui, la botezul nepoatei sale, Eva Maria

Chiar și-așa, evenimentul nu a fost lipsit de mici incidente care, într-un fel sau altul, au contat foarte mult. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au fost la un pas să rămână fără tortul pentru petrecere.

Conform Cancan, în bucătăria localului unde se ținea petrecerea de după creștinare ar fi avut loc un incident neplăcut: tortul ar fi fost scăpat pe jos! Elena Udrea a fost înștiințată imediat despre acest lucru, dar cu calmitate a rezolvat situația: a trimis pe altcineva să aducă un alt tort! Apoi, petrecerea a continuat la fel de frumos ca înainte.

Citeste si: Incident la botezul fetiței Elenei Udrea! A căzut pe scări, imediat după slujbă

Primele declaraţii ale Elenei Udrea, după botezul Evei

"E creştină! A plâns, aşa cum ne-am aşteptat pentru că e ora ei de somn... am botezat-o şi îmi doresc ca toată viaţa ei să trăiască în iubirea lui Dumnezeu. E greu s-o bagi în apă fără să vrea ea, îi era şi foame, dar a ieşit bine. Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei", a declarat Elena Udrea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate