Ce s-a intamplat intre Vladimir Draghia si “casnica” Andreea Moldovan in jungla? Toata lumea a spus ca a fost vorba de sentimente!

In urma cu trei ani, la un show de supravietuire, Vladimir Draghia a stat in preajma celei mai mediatizate casnice de la Masterchef!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

In 2015, Vladimir Draghia a raspuns provocarii de a participa la “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, o emisiune de televiziune in care trebuia sa reziste intr-o jungla din Africa de Sud pentru un premiu consistent!

Tip carismatic, Vladimir a reusit sa se imprieteneasca la fata locului cu toti concurentii veniti sa isi testeze limitele, si in special cu Andreea Moldovan, cunoscuta publicului larg drept “casnica de la Masterchef”, alaturi de care a stat mult mai apropiat, poate si pentru ca a avut cu ea subiecte de discutie mai variate. (incredibil, ce au spus Giani Kirita despre Vladimir Draghia dupa eliminarea de la Exatlon)

Vladimir Draghia, legatura nestiuta cu frumoasa casnica Andreea Moldovan! Cum s-au comportat in jungla!

Apropierea de Andreea a fost observata si de ceilalti participanti in show! Prima care a remarcat a fost chiar Elena Lasconi, cea care apoi a si comentat cu celelalte vedete faptul ca intre cei doi nu ar fi doar o simpla amicitie. Vorbele fostei realizatoare de emisiuni au ajuns la urechile “casnicei”, care nu s-a sfiit sa ii reproseze ca a fost discutata in jungla!

“Stiu ca discutia despre Vladimir si mine a pornit de la tine, Elena. Mi se pare total deplasata, mai ales ca om de televiziune”, i-a reprosat Andreea. Nici Lasconi nu a ramas datoare si i-a dat brunetei o replica destul de acida. “Iti place sa fii inconjurata de masculi alfa. Ce o crede sotul tau despre tine pentru ca te hlizeai cu Vladimir”.

De cealalta parte, casnica nu s-a lasat cu una cu doua: “Sotul meu stie foarte bine cine sunt si cum ma comport. Data viitoare, intrebati-ma pe mine ce crede sotul meu, am sa va raspund. Eu am conectat cu Vladimir foarte OK, atat! Ar trebui sa vin la televizor ca sa flirtez cu un barbat?”, a spus Andreea promt si apoi a ramas tot in preajma lui Draghia.

Mai mult, cand acesta a fost eliminat, ea nu si-a putut ascunde dezamagirea, iar colegii au taxat momentul. Totusi, amicitia lor s-a terminat in jungla, o dovada clara ca barfele au fost neintemeiate, iar cei doi s-au inteles doar ca prieteni!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate