Ce salariu are doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul la Spitalul din Alba-Iulia! Corina Maniu nu renunță: „Nu am dat bir cu fugiţii, am ales să lucrez în continuare”

Doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul, Corina Maniu, e șef la secția de Boli Infecțioase.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul este un model, într-un context în care mulți medici au ales să își dea demisia în plină pandemie. Mai mult, se știe c Covid-19 atacă plămâni, astfel că Corina Maniu este mai vulnerabilă decât persoanele cu doi plâmâni. (citește mărturiile halucinante ale unei asistente din Suceava)

Citeste si: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunț important: "Începem primele plăți pentru..."

Citeste si: Moment de reculegere în toată ţara, pentru ambulanţierul de la Suceava mort de coronavirus - VIDEO

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Coronavirus România. Raed Arafat, informații importante: „Nu trebuie nimeni să se relaxeze”

“Din cei 57 de ani de viaţă, Corina Liana Maniu şi-a dedicat 21 în slujba sănătăţii. Acum, cu o epidemie de coronavirus care afectează şi judeţul Alba, şefa secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Alba Iulia este prinsă direct în lupta cu boala COVID 19.”, a relatat Pro TV.

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O asistentă medicală care luptă în prima linie împotriva coronavirusului și-a scris testamentul la doar 21 de ani: „I-am spus iubitului unde este”

Un medic din Deva a explicat de ce mor tinerii infectați cu coronavirus! „De aici încep infecțiile, nu din cauza COVID-19”

O româncă din Italia, răpusă de coronavirus. Lenuța Cucula avea 60 de ani

Dan Negru, atac dur la adresa unei țări europene care nu a luat măsuri anti-coronavirus: „Mulți din cei care au decis să sacrifice omu' in favoarea fierului vor intra la...

Angajări în Poliție 2021. Cum poți să devii om al legii dacă nu ai terminat Academia de Poliție, ori școala de subofițeri de la Câmpina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies