Ce salariu uriaş are administratorul noului stadion al Pandurilor! Bărbatul îşi obligă angajată să-l spele pe picioare şi să-i facă pedichiura

Autor: A.N.C.
 
Directorul executiv al Direcţiei Publice de Patrimoniu (DPP) şi administratorul noului stadion al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Marian Rotaru, a fost surprins într-o ipostază neaşteptată, chiar în sediul Primăriei. 
 
O imagine în care una dintre femeile de serviciu de la primărie îi face pedichiură directorului DPP, chiar în biroul acestuia, a apărut în mediul online. 
 

 

 
Marian Rotaru stă cu un picior într-un lighean roşu, în timp ce angajată să se pregăteşte să-i facă pedichiură. Conform site-ul scandaldegorj.ro, astfel de situaţii se întâmplă frecvent la Primăria din Târgu Jiu, unde Marian Rotaru i-ar jigni şi umili constant pe angajaţi! La începutul acestui an, o subalternă s-a adresat şefilor primăriei în privinţa comportamentului agresiv al directorului DPP. 
 
Administratorul are un salariu uriaş, de 10.955 lei. Arena care a costat 22 de milioane de euro ar fi trebuit să fie inaugurată în luna septembrie, însă termenul tocmai a fost mutat.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Top 5 cele mai bune melodii de ascultat la sală

De ce am insomnii? 5 motive pentru care nu poţi dormi

Incident şocant la un liceu din Călăraşi! O elevă acuzată că are o relaţie cu un bărbat însurat a fost bătută de soţia geloasă

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies