Ce se întâmplă astăzi cu Gheorghe Dincă! Anchetatorii au luat decizia

Gheorghe Dincă va fi dus de anchetatori la locul faptei pentru reconstituire.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În cursul zilei de azi și de mâine, marți, Gheorghe Dincă este dus la locuința din Caracal unde a comis faptele respective. Anchetatorii vor reface astăzi traseul parcurs de Gheorghe Dincă, după ce a luat-o cu mașina la ocazie pe Alexandra Măceșanu. În cursul zilei de mâine, marți, se va reconstitui ziua în care Luiza Melencu a fost luată cu mașina la ocazie.

Familiile victimelor vor fi reprezentate de avocați.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Prodanca și Reghe?! Motivul pentru care impresara a plecat de urgență în Dubai

Citeste si: Gheorghe Dincă, declarație șocantă despre Luiza! De parcă părinții fetei nu suferiseră destul...”Nu mirosea a parfum în ziua răpirii” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Zeci de oameni protestează în Piața Revoluției, de ziua de naștere a victimei lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu! „Este și copilul meu”

„Vom participa avocaţii. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra şi marţi în ceea ce o priveşte pe Luiza reconstituire. Vor începe de dimineaţă”, a spus avocatul Tonel Pop, conform Mediafax.

fara descriere

Reconstituirea nu s-ar putea face într-o perioadă atât de scurtă, pentru că inculpatul de contrazice în declarații.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a spus că nu ştie dacă procurorii vor include în reconstituire şi experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate