Ce se întâmplă cu apartamentul în care a locuit Denisa Manelista! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Denisa Manelista, până să piardă lupta cu cumplita boală care a măcinat-o, a locuit într-un apartament superb, din sudul Capitalei, locuință care, acum, îi aparține surorii sale, Adelina.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Doar că, de când a murit Denisa Răducu, Adelina și soțul ei, au luat o decizie fermă cu privire la apartamentul în care a locuit regretata cântăreață.

Citeste si: Imagini incredibile cu casa părintească a Denisei Manelista! Mama ei a pus portretul cântăreţei pe pereţii exteriori şi l-a înconjurat cu luminiţe strălucitoare! VIDEO

Citeste si: Prima imagine cu impresarul Denisei după o ”dispariţie” de un an şi jumătate! Cum arată acum Liviu

Citeste si: Unchiul Denisei Manelista a luat decizia! Florin Peşte anunţă: ”Mă întorc în muzică”

Mândră nevoie mare de apartamentul pe care și l-a cumpărat, Denisa a avut grijă ca, de-a lungul vieții, să îl doteze așa cum își dorea, așa cum visa. Motiv pentru care, de fiecare dată când avea timp, se plimba prin magazine pentru a mai cumpăra ceva drăguț pentru locuință, reușind să o doteze cu tot ce și-ar putea dori o familie pretențioasă. Doar că, din păcate nu mai are niciun locatar și, așa cum spunea cumnatul Denisei, este puțin probabil ca cineva să îl închirieze. ”Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață. Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani… De vândut nici nu se pune problema”, ne-a spus Florian, cumnatul vedetei. 

fara descriere

Mai mult, mașina pe care le-a lăsat-o Denisa Manelista este și ea folosită exclusiv de Adelina și de soțul acesteia, doar în România. ”Mașina o ținem pentru când venim în România, o folosim doar noi”.

În altă ordine de idei, așa cum se poate observa și din fotografii, mobilierul ales de Denisa este unul plin de gust, în culori calde, iar spațiile sunt folosite cât se poate de inteligent pentru a oferi o funcționalitate maximă fiecărui colțișor. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, chiar dacă nu locuiește nimeni acolo, regulat, se face curățenie în apartament, iar dormitorul Denisei este lăsat exact așa cum a fost în ultima ei zi de viață, patul în care s-a stins având și acum lenjeria favorită a cântăreței.

 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.  Din păcate, Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate