Ce se întâmplă cu apartamentul Vioricăi Dăncilă! O echipă de muncitori renovează locuinţa din Ploieşti a fostului premier! FOTO

Apartamentul moştenit de Viorica Dăncilă de la mama ei se află în Ploieşti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Apartamentul moştenit de Viorica Dăncilă de la mama ei se află într-un cartier mărginaş al Ploieştiului. Mama fostului premier, Marieta, a decedat în 2016, iar locuinţa a intrat în posesia Vioricăi, chiar în acel an, după cum reiese din declaraţia de avere. Apartamentul de două camere are o suprafaţă de 44 metri pătraţi şi se află la primul palier al unui bloc de patru etaje. (vezi cum a devenit fiul Vioricăi Dăncilă investitor în fotbal)

Citeste si: Viorica Dancila cauta serviciu. Cine se ofera sa ii dea un loc de munca fostului premier

Citeste si: VIDEO | Viorica Dăncilă, prima gafă majoră de când nu mai e premier : „Important e de ce vrea Viktor Orban anticipate”

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

“După ce a murit doamna Marieta, apartamentul se află în grija unei vecine şi a unor rude. De câteva zile e ceva agitaţie, pentru că a venit o echipă de muncitori care îl renovează. Se zugrăveşte pe interior, cred că vor fi puse şi termopane. E posibil să îl vândă, deşi nu sunt sigur. S-ar putea ca doamna Dăncilă să îl lase unei rude din Ploieşti, pentru a nu-l înstrăina”, a declarat, pentru WOWbiz.ro, un vecin care stă pe aceeaşi scară unde de află apartamentul Vioricăi Dăncilă.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate