Ce se intampla cu Ionela Prodan! Cantareata este inca in spital, iar fiica ei, Anca, a venit din nou din America sa stea cu ea la clinica

Internata de aproape trei saptamani la Spitalul Elias, Ionela Prodan va mai ramane sub supravegherea medicilor inca o perioada!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Ionela Prodan a ramas internata in spital inca o saptamana! Cantareata are nevoie de ingrijiri speciale pentru a se reface!

In urma cu trei saptamani, Ionela Prodan a ajuns iarasi la spital! Indragita cantareata de muzica populara nu s-a simtit prea bine si familia a decis ca trebuie sa fie internata! In plus, vedeta urma sa faca si o serie de investigatii la inima si la pancreas, astfel ca, era musai ca ea sa fie sub supraveghere medicala! (intra sa afli legatura nestiuta dintre Ionela Prodan si Gabriela Cristea)

“La o perioada de doua luni, artista este programata la analize special! De cand a avut acele probleme vasculare din ianuarie, atunci cand i s-a montat si un holter, doctorii i-au spus ca situatia ei este delicata si pentru a tine sub observatie boala este obligatoriu sa se prezinte la spital si sa isi faca toate investigatiile! In caz contrar, poate avea probleme serioase”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Ionela Prodan a ramas internata in spital inca o saptamana! Situatia ei este una incerta

Daca initial, se credea ca Ionela Prodan va ramane in spital doar cateva zile, ei bine, lucrurile nu au stat deloc asa! Socoteala din targ nu s-a potrivit deloc cu cea de acasa, astfel ca vedeta a fost nevoita sa mai stea sub tratament si sa fie monitorizata! “Cantareata nu s-a simtit prea bine si doctorii ai decis ca nu trebuie externata, asa cum se astepta familia! Din contra, ea mai trebuie sa faca si alte analize importante”, au povestit prietenii!

Mai mult, Ionela Prodan a ramas internata in spital inca o saptamana, motiv pentru fiica ei din State sa revina in Romania! Ce a facut tanara la clinica puteti citi doar pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate