Ce se întâmplă cu Irinel Columbeanu şi iubita lui? Uite cum s-au comportat la un eveniment monden! Gurile rele spun că acest cuplu e pe "ducă"! VIDEO EXCLUSIV!

Irinel Columbeanu nu se mai înţelege cu iubita? Uite cum s-au comportat la un eveniment monden.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Irinel Columbeanu şi Oana Cojocaru formează de aproape un an un cuplu care a atras atenţia presei. Nu numai că afaceristul este un personaj celebru în România, dar şi-a ales o iubită care nu are mai mult de 21 de ani. Diferenţa de vârsta dintre cei doi indrăgostiţi i-a făcut pe mulţi să spună că iubirea nu va dura prea mult şi că, în ciuda optimismului lor, cei doi nu au nicio şansă să rămână împreună.

La scurt timp după ce şi-au făcut relaţia publică au şi început să apara primele zvonuri despre despărţirea lor. S-a scris chiar că iubita lui Irinel ar fi plecat din vila de la Izvorani în care se mutase recent şi că îşi caută chirie în Capitală.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Irinel Columbeanu, transformare șocantă! Afaceristul și-a lăsat barbă și umblă cu bani mărunți VIDEO EXCLUSIV


Irinel Columbeanu nu se mai înţelege cu iubita? S-au comportat ca doi străini la un eveniment monden!

Întrebat recent care este adevarul despre relaţia dintre el şi Oana, afaceristul a spus ca nu s-a pus problema de despărţire între ei şi că tânăra studentă încă locuieşte în "palatul" de la Izvorani.

Foto explicaţie: În urmă cu aproape un an, Oana şi Irinel erau drăgăstoşi unul cu celălalt

Ei bine, în urmă cu câteva zile, Columbeanu şi iubita lui au fost din nou în centrul atenţiei, de data aceasta la un eveniment monden. Cei doi au părut distanţi unul faţă de celălalt, iar tânăra Oana dădea impresia că este chiar supărată.

Citeste si: Relatia dintre Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru nu mai e deloc ca la inceput! Sa fie acesta inceputul sfarsitului?

Omul de afaceri se simţea în largul lui şi socializa cu toată lumea, în timp ce frumoasa şatenă îl privea stingheră. Gurile rele, dar pricepute într-ale mondenităţilor spun că, după cum se prezintă situaţia, protagoniştii noştri nu vor mai forma un cuplu mult timp. Dar, cine ştie? Poate nu vor să-şi afişeze dragostea, dar sunt extrem de apropiaţi în intimitate...

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate