Irinel Columbeanu, transformare șocantă! Afaceristul și-a lăsat barbă și umblă cu bani mărunți VIDEO EXCLUSIV

Irinel Columbeanu nu mai este un tinerel, chiar dacă încearcă în continuare să pară.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ajuns la venerabila vârstă de 61 de ani, Irinel Columbeanu continuă să se îmbrace și să se comporte ca un adolescent. Are o iubită tânără, se îmbracă ”în trend” și recent... surpriză: și-a lăsat barbă. Părul facial, altădată considerat un semn de maturitate și înțelepciune, a ajuns azi să fie perceput ca un ”accesoriu” la modă pentru tineri. Din acest punct de vedere, nu știm cât de bine i-a ieșit lui Irinel, care pare acum un bătrânel simpatic și nu un don-juan veritabil.

Paparazzi WOWbiz.ro au descoperit că Irinel a adoptat schimbarea cu barba într-o bezinărie din Capitală, în timp ce stătea de vorbă cu un prieten. Irinel a preferat să rămână la o masă pe terasă pentru a-și satisface marele său viciu, tot de modă veche: fumatul.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Hamude de la ”Puterea Dragostei” și Monica Gabor!

Citeste si: Ruxy de la Like One și-a făcut de cap, aproape goală, în ”vacanța” de iarnă! Fotografii INCENDIARE

Citeste si: Flore Salalidis, abordată de "Irinel Columbeanu"! Răspunsul ispitei: ”Marș”

Irinel nu mai e așa tinerel

La un moment dat, afaceristul s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat către un angajat al benzinăriei care îi spălase mașina. Contrar așteptărilor, el a scos din buzunar doar un teanc subțire, din care ieșeau în evidență hârtii de 50 lei, 10 lei și de 1 leu. Nu a fost ziua norocoasă a respectivului angajat.

fara descriere

Ulterior, Irinel s-a îndreptat către locul lui însă părea să se deplaseze cu oarecare dificultate. Se pare totuși că anii care au trecut i-au mai luat și din energia de altădată care-l făceau nelipsit de la petrecerile mondene, un obicei de care s-a cam lipsit în ultimii ani.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate