Ce se întâmplă cu milionarul acuzat că și-a sugrumat bunica de 93 de ani. După crimă, a fost internat la psihiatrie. Ce au decis acum judecătorii

Milionarul, Dan Cămârzan, care a oripilat o țară întreagă cu fapta sa și-a aflat sentința. După ce și-a sugrumat bunica într-un acces de furie, bărbatul a fost internat într-un centru de specialitate, iar recent, a fost supus unui nou examen psihiatric.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Dan Cămârzan
Dan Cămârzan, afaceristul acuzat că și-a omorât bunica


In articol:

Omul de afaceri din Brașov, Dan Cămârzan, a fost judecat pentru că și-a ucis bunica în 2019, însă a scăpat de închisoare. Bărbatul a fost internat într-un spital de psihiatrie, după ce o comisie medico-legală din București a stabilit că nu are discernământ.

Dan Cămârzan, supus unui nou examen psihiatric

Instanța a cerut ca Dan Cămârzan, în vârstă de 45 de ani să fie reexpertizat medical, pentru a se constata dacă este acum sănătos. După ce a fost supus unei expertize de specialitate, raportul a ajuns în fața magistraților.

Astfel că, în urmă cu câteva zile, judecătorii au decis ca Dan Cămârzan să rămână în continuare sub supravegherea medicilor din centrul de psihiatrie în care se află internat și unde urmează un tratament, potrivit unor surse judiciare, citate de Cancan.ro.

Citeste si: Interlopii lui Emi Pian sunt protejați de șefii Poliției. Declarația unui polițist aruncă totul în aer

Citeste si: Interlopul care l-a adus la sapă de lemn pe fostul iubit al Vicăi Blochina, martor cheie la asasinarea lui Emi Pian

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: STENOGRAME șocante ies la iveală! Duduienii interceptați în timp ce îl amenințau pe Florin Salam: „Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Decizia instanței

„În baza art.571 al.2 C.pr.pen., admite sesizarea formulată de către judecătorul delegat din cadrul BIROULUI EXECUTĂRI PENALE DE LA JUDECĂTORIA BEIUȘ, privind pe intimatul CĂMÂRZAN DAN CRISTIAN, internat în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Ștei, și în consecință:

Cum s-a petrecut oribila crimă

Dan Cămârzan
Dan Cămârzan, afaceristul acuzat că și-a omorât bunica

Dan Cărmâzan, un cunoscut milionar din Braşov, și-a ucis prin sugrumare bunica pe 6 mai 2019.

Afaceristul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a primit mandat de arestare. Între timp, o comisie medico-legală din București a stabilit că bărbatul nu are discernământ, astfel că a fost internat într-un spital de psihiatrie.

Afaceristul braşovean Dan Cămârzan, implicat în imobiliare, a fost inclus, în 2010, în topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În 2017 a intrat în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God”. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Interlopii lui Emi Pian sunt protejați de șefii Poliției. Declarația unui polițist aruncă totul în aer

Care este adevăratul nume al Alexandrei de la Puterea Dragostei?! Un detaliu a dat-o de gol: „Sticla cere nume cu greutate”

Nelu Tătaru a declarat cum va arăta anul școlar! Cine sunt elevii care vor trebui să poarte mască la ore

Imagini șocante! Polițiști umiliți în timp ce transportau la secție un bărbat. Toată scena a fost filmată pe Tik-tok

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies