Ce se va întâmpla după relaxarea restricțiilor din data 1 iulie? Toți românii trebuie să știe asta

De ce restricții va trebui să ținem cont de la 1 iulie?

Marea relaxare de la 1 iulie
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Premierul Florin Cîțu a anunțat noi măsuri de relxare de la 1 iulie. Totuși, vor exista și câteva restricții de care va trebui să ținem cont. Care sunt acelea?

Chiar dacă vor exista mai multe măsuri de relaxare din data de 1 iulie, românii trebuie să știe faptul că va fi în continuare obligatoriu să lași numărul de telefon la intrarea într-un local în cazul unei anchete epidemiologice. 

Marea relaxare de la 1 iulie
Florin Cîţu[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Ionuț Cercel, devastat la priveghiul tatălui său. Ce a strigat în fața tuturor- bzi.ro

Citeste si: Cum se răspândește tulpina Kappa, care a dus la carantinarea unui stat întreg. Această mutație a COVID-19 are un grad ridicat de infecțiozitate

”Nu i-am văzut foarte mult utilitatea, ţinând cont de faptul că, la controalele pe care le-am avut, şi am avut suficiente, prea puţine au fost dăţile în care ni s-a solicitat ca şi acest registru să fie verificat. Acum cam o lună de zile, am avut un control de la DSP, iar autorităţile ne-au îndemnat să reluăm completarea acestui registru, dar într-o formă oarecum mai simplă, completând doar numele unei persoane din grupul care stă la o masă, ora sosirii acestora în locaţie şi numărul mesei la care a stat ”, a declarat VALENTIN SCARLAT, proprietar cafenea, pentru  Aleph.

Marea relaxare de la 1 iulie

Activitățile culturale, artistice și de divertisment vor putea fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, în condițiile asigurării unei suprafețe minime de 2 mp pentru fiecare persoană.

Citeste si: Nunți și botezuri de la 1 iulie 2021. Reguli noi: câte persoane au voie să participe. Cei care au nunți în această vară sunt în culmea fericirii

Începând cu data de 01.07.2021, se propune creșterea numărului de persoane care nu aparțin aceleiași familii ce pot circula în grupuri pietonale de la 8 persoane la 10 persoane.

Organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, parastase etc.) va fi permisă, începând cu data de 01.07.2021, cu participarea a maxim 150 de persoane în spații deschise, sau cu participarea a maxim 100 de persoane în spații închise.

Organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise să fie permisă cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vești bune pentru copii! Florin Cîțu a făcut anunțul: ”Alocațiile vor fi majorate din 2022”

Florin Cîțu a anunțat marea relaxare începând cu 1 iulie: ”Barurile și restaurantele deschise până la ora 2, evenimentele sportive cu capacitate de 50%”

Apariția mutației Delta în Israel a dus la reimpunerea restricțiilor, după doar 8 zile de la relaxare

Horoscop 19 Septembrie 2021: Taurii au parte de surprize plăcute, Leii vor avea o zi plină de peripeții

Horoscop duminică, 19 septembrie. Cea mai vulnerabilă zodie. E obsedată de amintiri și de o veche iubire

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Monarhia se află în PERICOL! Regina Elisabeta a comis o greșeală fatală. Este război total la palat

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies