Ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere! Faimoasa i-a făcut o surpriză unui fost coleg de la Exatlon 2!

Din fotografii reiese ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

Toţi au remarcat ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere. Zilele trecute a fost ziua de naştere a lui Whats`Up, pe care a sărbătorit-o la un club de noapte din Bucureşti. Printre invitaţi s-au numărat şi foştii colegi de la Exatlon, care au fost chemaţi de partenera de viaţă a artistului, fără ca acesta să ştie.

Citeste si: Silvia Stroescu nu e de acord cu deznodământul Exatlon 2: “Din punctul meu de vedere, Alin Andronic este câştigătorul”

Citeste si: Diana Bulimar a fost la o nuntă cu iubitul ei! Vezi ce mesaj romantic a primit fosta Faimoasă de la Exatlon!

Citeste si: Silvia Stroescu, imaginile durerii! Glezna fostei Faimoase arata horror: "Inca ma doare"

Ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere. A purtat cizme înalte şi pantaloni scurţi

Printre cei veniţi s-au numărat Silvia Stroescu, Monica Roşu, Ştefan Floroaica, Cristina Nedelcu şi Mirel Drăgan. Cea mai apreciată apariţie a fost cea a Silviei Stroescu, care a îmbrăcat o ţinută sexy, neagră, formată din cizme înalte, pantaloni scurţi traşi peste dresuri şi o bluză cu decolteu. (vezi care este motivul pentru care gimnastele nu rezistă la Exatlon)

fara descriere

Ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere: “La multi ani, Whatzy!”

Se vede ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere. “La multi ani, Whatzy!”, a postat fosta gimnastă. “Surpriză de ziua de naştere…Cele mai bune urări…Oameni frumoşi”, a mai scris Silvia despre petrecerea la care a luat parte.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate