Ce sfat i-a dat Adrian Minune fiicei sale, după ce a aflat că va fi bunic

Ce sfat i-a dat Adrian Minune fiicei sale, după ce a aflat că va fi bunic pentru prima dată.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Vestea că va fi mamă pentru prima dată a fost o adevărată surpriză pentru familia lui Carmen Simionescu. Primul care a avut ceva de spus a fost chiar tatăl său, Adrian Minune.

Carmen a dezvăluit ce sfat neașteptat i-a dat artistul fiicei sale, când a aflat că va avea un copil la numai 21 de ani.

„Tata a fost foarte fericit. Sfatul lui, ca un tată așa, mai old-school (n.r.: modă veche) puțin a fost să țin minte că femeia trebuie să fie puțin supusă bărbatului. Dacă vă vine să credeți, deci tata mi-a zis: «De acum, nu mai…». E plăcut să vezi că tatăl tău te susține în relația pe care o ai, mi-a plăcut foarte mult, mi-a dovedit că își dorește ca toată viața să fiu alături de familia mea”, a declarat Carmen Minune în cadrul unei emisiuni.

Cât despre nuntă și despre botez, artista a făcut alte precizări.

Citeste si: Cum i-a spus Carmen Simionescu tatălui ei că este gravidă! Reacția incredibilă pe care a avut-o manelistul Adi Minune

Citeste si: Cum au reacționat părinții lui Carmen Simionescu atunci când au aflat că vor fi bunici: „Aoleu, te bat”

Citeste si: Fericire mare în familia lui Adi Minune! Artistul va avea o finuţă! Celebra creatoare de lenjerie intimă Cristina Oae este însărcinată!

Citeste si: Fericire mare în familia lui Adi Minune! Artistul va avea o finuţă! Celebra creatoare de lenjerie intimă Cristina Oae este însărcinată!

„Sunt detalii pe care le vom stabili mult mai târziu, deocamdată, sunt cu sarcina. Noi nu știm, nu ne-am gândit la asta deocamdată”, a mai dezvăluit viitoarea mămică.

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a mărturisit că încă nu s-au decis asupra nunții, deoarece nu este foarte mult timp, având în vedere pregătirile pe care trebuie să le facă: ”După, pentru că nu prea mai este timp. Aș vrea ca la nunta mea să cânte...tata! Ne-am dori doi, trei copii”.

Tatăl lui Carmen Simionescu a izbucnit în lacrimi

„A izbucnit în plâns. Am venit acasă, la Dristor, la ai mei, și mă fâstâceam eu așa, cum să fac, aveam testul de sarcină la mine și voiam să îl arăt, dar îmi era rușine. Voiam să îi spun, dar cum să îi spun? Și am găsit eu o modalitate, i l-am pus într-un cadou.

Și mă duc la el și îi zic <<tati, uite, am un cadou pentru tine!>>. Mi-e foarte greu să îi fac cadouri tatălui meu. Și îl ia, ridică și reacția lui a fost: <<Nu cred! Serios?>>. Și a sărit și a zis <<Bunicul Minune, nu cred, dă' să te pupe tata>> și a început să plângă, bineînțeles”, a povestit Carmen Simionescu la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: