Ce-și spuneau Bianca Drăgușanu și Alex Bodi cu două zile înainte de despărțire! Mesajele pe care și le-au trimis sunt publice

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi păreau extrem de fericiți cu doar două zile înainte de despărțire. Iată ce mesaje își trimiteau diva blndă și iubitul afacerist pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formau un cuplu din septembrie 2018 și, dacă în urmă cu două săptămâni au apărut la Teo Show spunând că relația lor seta mai solidă ca niciodată, pe data de 4 iulie ei s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de afacerist, pe pagina lui de Facebook.

Nimic nu prevestea ruptura dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Cu doar două zile înainte de a pune din nou punct relației lor, ei păreau extrem de îndrăgostiți.

fara descriere

Milionarul a publicat pe pagina lui de Instagram o fotografie ăî care apare alături de diva blondă, iar în descriere nu a putut să nu-și arate sentimentele pentru ea. „Suflete pereche”, a scris el. Nici Bianca nu s-a sfiit să-și arate dragostea în mod public. „❤️❤️”, i-a răspuns Bianca Drăgușanu, la care el a mai trimis o inimioară.

Citeste si: Mamă a doi copii, bătută cu sălbăticie de iubit! Este revoltător ce pedeapsă i-au dat judecătorii

fara descriere

Bianca Drăgușanu, mereu în centrul atenției

Bianca Drăgușanu ține primele pagini ale presei cu viața ei personală, de când s-a despărțit definitiv de Victor Slav. Frumoasa blondină a rămas în relații bune cu tatăl copilului ei și nu i-a reproșat acestuia nimic în mod public. La scurt timp după ce a făcut anunțul separării, ea a apărut alături de un bărbat pe nume Tristan Tate. A avut cu el o relație plină de năbădăi și, după câteva certuri, ei și-au spus adio.

După ce a încheiat relația cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu s-a afișat la brațul lui Alex Bodi, un afacerist din Mediaș. Nici povestea de dragoste cu el nu a fost doar lapte și miere. Ei s-au despărțit de câteva ori, însă nu au reușit să stea departe unul de celălalt mai mult de câteva zile. De data aceasta, însă, Alex Bodi spune că despărțirea este una definitivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate