Ce situație jenantă! Ce a pățit Gabriela Cristea la un concert al soţului! "Ce-mi place, ce i-aş face" Tu ce ai fi făcut în locul vedetei tv?

Gabriela Cristea, situatie jenantă la un concert al soţului! Tu ce ai fi făcut în locul ei?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Soţia lui Mădălin Ionescu a recunoscut, în emisiunea ei, Cristina Şişcanu Show că, recent, a fost copleşită de un sentiment de...gelozie.

Citeste si: Ce a putut să-i spună Daniela Gyorfi lui Mădălin Ionescu despre soţia lui! Cristina Şişcanu a rămas fără cuvinte! "Să se scarpine, dacă o mănâncă"

"S-a întâmplat de curând, de Sărbători. Mădălin a primit un mesaj pe whatsapp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie. Eu am intrat atunci să văd dacă e "online" şi nu era. Apoi, când a revenit de la toaletă, l-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit câteva poze şi am văzut că de fapt a primit un mesaj de la o doamnă doctor, dar genul acela de mesaj pentru toată lista, nimic nelalocul lui. M-am simţit penibil, vă daţi seama. Nu ştiu de ce am fost geloasă, nu-mi dau seama. O să investighez...", le-a spus vedeta invitaţilor ei, Tavi Clonda şi Daniela Gyorfi.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Gabriela Cristea, situatie jenantă la un concert al soţului! "S-au aşezat undeva în spatele clubului"

Ei bine, în acelaşi show tv, cântăreţul Tavi Clonda a mărturisit că, într-o seară, în Centrul Vechi, soţia lui, Gabriela Cristea chiar ar fi fost îndreptăţită să fie geloasă.

Citeste si: Moment incredibil în cuplul Cristina Şişcanu-Mădălin Ionescu! Jurnalista a făcut o criză de gelozie neaşteptată! Vezi de ce! "M-am simţit penibil!"

"Cântam pe vremuri în Centrul Vechi şi ştiţi cum este acolo, foarte multă lume, fete, băieţi...Eu eram cu Gabi la început de relaţie, iar ea a venit, cu un grup de prieteni, la un concert al meu, şi s-au aşezat undeva în spatele clubului. Gabi mi-a povestit după că a auzit nişte fete care spuneau "mamă, ce-mi place de ăsta, ce i-aş face". Nu prea pot să reproduc aici, o să vă povestească Gabi, că ea are haz...N-a zis nimic atunci, dar eu m-am simţit puţin prost când mi-a povestit", s spus Tavi.

Galerie foto 
Citește și:

Tavi Clonda s-a certat cu Gabriela Cristea! Vezi de ce s-a enervat solistul! "Mă ia din somn"

Dezvăluiri uluitoare ale lui Tavi Clonda! "M-am certat cu Gabi din cauza banilor! Ea nu a vrut să cumpărăm un teren" Cei doi au rămas fără niciun ban!

Greșeala de neiertat făcută de Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Fanii au reacționat imediat

Mamă, ce a dat Tavi Clonda din casă! Asta DA declaraţie îndrăzneaţă! Vezi ce viaţă sexuală au artistul şi Gabriela Cristea! DEZVĂLUIRI

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies