Ce spun psihologii și psihiatrii despre starea lui Liviu Dragnea în închisoare! „El nu mai este supus legii, el este legea!”

Psihologii și psihiatrii au analizat situația în cae se află Liviu Dragnea. Ce spun despre starea lui în închisoare

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Liviu Dragnea a fost condamnat luni, 27 mai, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința dată de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție a picat ca un trăsnet asupra liderului PSD, care își susține în continuare nevinovăția și, a declarat avocata lui, nu se aștepta la un asemenea verdict.

fara descriere

Ce spun psihologii și psihiatrii despre starea lui Liviu Dragnea!

Conform specialiștilor, fostului lider PSD, Liviu Dragnea, îi va fi foarte greu să depășească momentul decăderii lui.

„Ar putea fi un moment de conștientizare, dureros, un mod în care conștientizezi că nu ai făcut ceva în regulă, iar lucrul ăsta poate fi foarte dureros pentru tine”, a declarat psihologul Anca Boalcă la tv.

„Lucrurile acestea nu se întâmplă niciodată brusc! Atât că pentru o perioadă susţinută de timp, oamenii care sunt corupţi de putere, vor crede în mintea lor că sunt imuni la destinul omului de rând! E ca şi cum brusc nu i se mai aplică legile fizicii, e ca şi cum pentru ei, roşu la semafor, nu înseamnă roşu! Ci doar verde. El nu mai este supus legii, el este legea!”, a declarat și psihiatrul Gabriel Diaconu.

Citeste si: Încă o lovitură pentru fostul lider PSD! Viorica Dăncilă a recunoscut tot: „Insistențele domnului Liviu Dragnea”

Primul mesaj transmis de Liviu Dragnea din închisoare!

Conform declarațiilor făcute de Flavia Teodosiu, din spatiile gratiilor penitenciarului Rahova, Liviu Dragnea își susține nevinovăția.

„Cum să se aștepte când un om se consideră un om nevinovat? (se aștepta la verdict, n.r.)”, a declarat avocatul.
„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla într-o situație ca asta ar fi… Credeți că este ceva plăcut? E în regulă. (…) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situație de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, la ieșirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea, potrivit mediafax.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate