Încă o lovitură pentru fostul lider PSD! Viorica Dăncilă a recunoscut tot: „Insistențele domnului Liviu Dragnea”

Liviu Dragnea a primit o lovitură dură din partea premierului Viorica Dăncilă. Ea a recunoscut în mod subtil insistențele fostului lider PSD privind ordonanțele de urgență.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Liviu Dragnea a fost condamnat luni, 27 mai 2019, de către magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executarea. Vestea a venit ca un șoc pentru mulți dintre membrii PSD, mai ales după ce, cu doar o zi înainte, pierduseră alegerile parlamentare.

După ce a fost încarcerat la penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a mai primit o lovitură, de data aceasta din partea premierului Viorica Dăncilă. Ea a recunoscut marți, 28 mai, că fostul lider PSD a făcut presiuni pentru adoptarea ordonanțelor de urgență pe justiție.

„O să fiu foarte sinceră: aceasta a fost o opinie în cadrul PSD, să dăm OUG pe anumite aspecte referitoare la justiție. Dacă nu le-am dat, nici măcar nu am văzut articole. Nu le-am văzut, pentru că am simțit întotdeauna că ar fi o vulnerabilitate pentru noi, o vulnerabilitate pentru țară, dacă Guvernul ar da aceste ordonanțe”, a comentat Viorica Dăncilă, conform capital.ro.

Citeste si: Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită după condamnarea la închisoare a liderului PSD: “La mulți ani, Dragnea! A trecut un an de la urare! În sfârșit, s-a adeverit!” VIDEO

Citeste si: Liviu Dragnea, un deținut pretențios! Ce conține cererea depusă de politician și când va avea parte de vizite intime VIDEO

Citeste si: Câțiva români au făcut un gest incredibil pentru Liviu Dragnea, când au aflat că e în pușcărie! I-au trimis un colet! Ce conține pachetul

Viorica Dăncilă despre insistențele lui Livi Dragnea

Întrebată dacă Liviu Dragnea făcea presiuni cu privire la OUG, Viorica Dăncilă a încercat să fie sinceră, dar diplomată.

„Nu vreau să mă întorc la insistențele domnului Liviu Dragnea. Au fost mai multe insistențe. A fost o opinie de partid la un moment dat. Nu numai Liviu Dragnea. Nu vreau să îl găsim vinovat acum pe dl Liviu Dragnea, în condițiile în care nu e aici și nu poate să spună dacă este adevărat sau nu. Nu ar fi corect din partea mea”, a adăugat ea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate