Ce spun specialiștii despre Gheorghe Dincă! ”O defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate”

Gheorghe Dincă s-ar fi transformat incredibil de mult de când este anchetat în Cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Specialiștii au vorbit despre comportamentul pe care îl are Gheorghe Dincă de când este anchetat în Cazul Caracal și de când este transportat dintr-o parte în alta, pentru a le arăta anchetatorilor ce le-a făcut celor două fete, Alexandra și Luiza. De asemenea, în ultimele două zile au avut loc reconstituiri ale crimelor din Caracal.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, șocat de mama Alexandrei: ”Mi-a făcut o surpriză uriașă! A strâns 2000 de semnături pentru candidatura mea”

Specialistul: ”E o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate”

”Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării.

Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, ca un om care s-a regăsit, nu mai e în postura de animal hăiuit din primele zile”, a declarat specialistul pentru Libertatea.

Citeste si: Ce se întâmplă azi cu Gheorghe Dincă, după cele două zile în care s-au făcut reconstituirile crimelor din Caracal

fara descriere

Liviu Chesnoiu, despre cum a operat Gheorghe Dincă

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a explicat modul în care a operat Gheorghe Dincă în cazul Luizei și Alexandrei: „O să le spună ce a făcut. Deocamdată ce se remarcă: faptul că acel personaj negativ a oprit acolo unde a întors mașina și a aruncat telefonul. Remarcăm că poartă acea cămașă care este asociată cu zâmbetul său malefic.

Citeste si: Reconstituire caz Caracal. Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, în timp ce Gheorghe Dincă participa la reconstituirea întâmplărilor

S-a schimbat puțin peisajul, în sensul că a fost recoltată plantația de floarea soarelui. În cariera mea am avut de-a face cu mai mulți criminali în serie. Acum, la penultima victimă vedem că se repetă scenariul de la ultima victimă. Probabil penultima fată fiind mai mare probabil a opus mai multă rezistentă. Scenariul însă se repetă, criminalii apar același mod de operare. Lumea se miră de ce a apărut incendierea. Ăsta e stilul lor, vor să șteargă urmele”, a declarat Liviu Chesnoiu.

„Am rămas surprins de cum arată acum şi cum arăta în urmă cu câteva săptămâni. Dacă imaginile de atunci ne arătau un individ hăituit, încordat, ce am văzut ieri şi azi ne arată un cu totul alt tip: mult mai calm, mai destins, dar şi mult mai rece. Răceala afectivă a acestui om izbeşte prin definiţie, faptul că reuşeşte să se detaşeze realmente de ce a făcut”, susține specialistul.

Sursă foto: Inquam / Bogdan Danescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate