Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre asemănarea ei cu Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”

Bianca de la Puterea Dragostei seamănă foarte bine cu actrița care o interpretează pe Nefes în ”Lacrimi la Marea Neagră”. Asemănarea dintre cele două a fost sesizată de telespectatorii Kanal D, unde este difuzat acum serialul turcesc de succes.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Bianca de la Puterea Dragostei si Nefes din <a target=Lacrimi la Marea Neagra" />

Bianca a aflat mai întâi de asemănarea ei cu actrița de la Livian, care a  găsit afișul serialului și a fost socat. Apoi, fanii i-au trimis concurentei de la Puterea Dragostei mai multe imagini cu actrița care o interpretează pe Nefes în ”Lacrimi la Marea Neagră”.

Irem Helvacioglu, actrița care o interpretează pe Nefes în ”Lacrimi la Marea Neagră” seamănă izbitor cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca și Livian, scene fierbinți la Puterea Dragostei! S-au întins pe canapea și... Andreea Mantea i-a prins în flagrant!

Citeste si: Șoc în showbiz! Bianca de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”Da, vreau copil cu Livian” | EXCLUSIV

Irem Helvacioglu, Nefes din Lacrimi la Marea Neagra

Bianca a fost și ea șocată de asemănarea ei cu actrița. Mai mult, concurenta de la Puterea Dragostei are de gând să facă și un experiment.

 ”Am rămas și eu surprinsă când am văzut asemănarea cu actrița care o interpretează pe Nefes în ”Lacrimi la Marea Neagră”. Știu că serialul are foarte mulți fani în România și chiar sunt tentată să fac un test…fardată la fel, coafată și îmbrăcată cât de cât asemănător, să mă plimb printr-o zonă aglomerată a Istanbulului să vad dacă sesizează cineva asemănarea. O să vă țin la curent cu rezultatul acestui experiment”, a declarat Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

Bianca de la Puterea Dragostei

Bianca de la Puterea Dragostei, sosia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”! Ce a spus Livian despre asemănarea iubitei sale cu actrița

Livian, iubitul Biancăi de la Puterea Dragostei, a fost șocant de asemănarea dintre cele două. El a  găsit întâmplător pozele cu actrița din ”Lacrimi la Marea Neagră” pe internet.  ”Am trăit un șoc atunci când, navigând pe internet, dau de posterul noului serial “Lacrimi la Marea Neagră”, cap de afiș fiind...Bianca (la prima vedere). M-o și luat durerea de cap crezând ca vulpea mi-a făcut manevra și a semnat contracte ce o implică în rolul de a avea alt iubit... mi s-o înmuiat genunchii pentru o fracțiune de secundă!

Uitându-mă mai bine am realizat că e doar o asemănare între ele, mai apoi aflând că nu doar fizic ci și prin ce au trecut, chiar dacă Bianca nu a avut parte în tentativele ei de relație de violență domestică, putem asocia cele întâmplate ei cu scenariul serialului... o lacrimă încercată mereu de vânt, de frig și sentimentul de cădere liberă, lacrima fiind femeia. În viața reală, Bianca a avut norocul să găsească un obraz pe care să curgă... in serial, rămâne de văzut ce se întâmpla fiindcă îl urmăresc cu interes”, a spus Livian, despre asemănarea Biancăi de la Puterea Dragostei cu Nefes din serialul ”Lacrimi la Marea Neagră”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate