Ce spune Ciprian Mariș despre accidentarea lui Costin Gheorghe de la Exatlon!

Noi detalii despre accidentarea lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Faimosul Ciprian Mariș a vorbit despre ce s-a întâmplat la meci.

Autor: A.V.

In articol:

Ciprian Mariș, faimosul care a părăsit competiția Exatlon, a vorbit despre accidentarea dureroasă a lui Costin Gheorghe pe teren, în timpul meciului de eliminare.

”Din păcate am pierdut acest duel, așa e la Exatlon. Chiar și dacă câștigi competiția, tot o să vii acasă”, a spus Ciprian Mariș.

”Aiurea”, a spus Mario Fresh.

”E și foarte multă umezeală, probabil că adidasul era puțin cam mare și i-a alunecat. Mie nu mi se pare că e o accidentare gravă, Războinicii trebuie să se grupeze și să meargă mai departe. Nu o să reziste să stea mai mult, o zi, două. Să îl scoată pe următorul care pică. Exatlonul oferă foarte multe, la accidentări trebuie să fim atenți”, a spus Mariana.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

”Pentru mine, această situație a fost un lucru nou. Eu practic MMA și nu am avut niciodată parte de o asemenea experiență, mentalitatea și calmul pe care l-am dobândit acolo mă va duce sus.

Costin face din copilărie,(...), ligamentele pe parcursul anilor, se slăbesc”, a spus Ciprian Mariș.

Citeste si: Faimosul Ciprian Mariș a fost eliminat de la Exatlon! Primele reacții

Eu nu sunt de acord. Are ligamentele slăbite ca toată lumea, din cauza condițiilor și lipsei de vitaminizare”, a contraatacat Mariana.

”O să le fie greu, pentru că e un jucător puternic, echipa are nevoie de el.

Nu știu ce să zic. Se joacă în doi, o să fie mai complicat puțin, poate o să învețe traseul, că o să ruleze mai mult”, a mai spus Mario Fresh la FanArena.

”Am mai fost în inferioritate numerică și am câștigat meciurile. După o perioadă de urcuș, trebuie să și cobori. Ei vor reveni mult mai puternici, iar în echipa noastră vor ieși campioni. E vorba și despre mutarea de la vilă la baracă, la coteț, confortul...El ne ridica moralul, ne bine dispunea, avea un vibe bun”, a mai spus faimosul Ciprian Mariș.

Costin a jucat teatru? 

”Eu v-am spus, Costin nu e genul de persoană care să renunțe sau să se dea accidentat. De fiecare dată când a fost accidentat, chiar a fost”, a continuat Ciprian.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Faimosul Ciprian Mariș a fost eliminat de la Exatlon! Primele reacții

Ce s-a întâmplat în ziua în care Zina Dumitrescu a murit

Hamude, acuzat că a căutat fete pentru un miliardar aflat pe moarte! Tânăra trebuia să facă sex virtual cu austriacul! Cum s-a apărat fostul stripper

Războinicii au câștigat meciul de eliminare! Cine va fi eliminat în această seară

TRAGEDIA dimineții! A MURIT și ea sfâșiată de câini. O țară întreagă este îndoliată

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Cea mai PROASTĂ VESTE pentru Putin. NICI VICTORIA, NICI PACEA nu le mai poate obține

Hamude, acuzat că a căutat fete pentru un miliardar aflat pe moarte! Tânăra trebuia să facă sex virtual cu austriacul! Cum s-a apărat fostul stripper

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies