Ce spune fata lui Aurelian Preda în mijlocul scandalului sexual cu Nicușor Iordan: ”Nu te preda niciodată!”

Ana Maria Preda nu mai are concerte ca pe vremea când colabora cu Nicușor Iordan, dar speră că se va face dreptate în scandalul sexual care a ajuns la tribunal.

Autor: Petru Luca

Ana Maria Preda nu mai are concerte ca pe vremea când colabora cu Nicușor Iordan, dar speră că se va face dreptate în scandalul sexual care a ajuns la tribunal. În acest context, fata lui Aurelian Preda se gândește foarte serios să plece în Italia, la rudele ei, și să se separe o vreme de realitatea românească. 

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda părăseşte definitiv România după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan? Anamaria Rosa a anunţat că îşi face bagajele şi va începe o nouă viaţă: „În scurt timp se va întâmpla”

Citeste si: După scandalul sexual cu Nicușor Iordan, fata lui Aurelian Preda a rămas fără concerte

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Anul trecut, în primăvară, Ana Maria l-a acuzat pe Nicuşor Iordan de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj. Ana le-a povestit procurorilor cum cel mai bun prietn al tatălui ei îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani.  ”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a spus Ana Maria Preda.

”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat.

Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!   Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”,  a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare. 

Chiar dacă scandalul i-a afectat serios cariera artistică, tânăra fiind evitată acum de organizatorii de spectacole, Ana Maria Preda nu disperă și așteaptă ca justiția să se pronunțe în cearta ei cu Nicușor Iordan.

Zilele trecute, fata regretatului Aurelian Preda a postat un mesaj cu subînțeles: ”Nu te preda niciodată!”, semn că e dispusă să meargă până în pânzele albe în acest conflict cu fostul ei protector și partener de scenă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicuşor Iordan! Cântăreţul încasează sume importante din mai multe locuri!

Mama lui Nicușor Iordan o desființează pe Ana Maria Preda: ”Cum poate să susțină că fiul meu i-a făcut ceva, când el a ajutat-o mereu?” EXCLUSIV

INCREDIBIL! Ce spune mama lui Nicușor Iordan despre succesul la femei al fiul ei: ”Umbla cu câte două deodată!” EXCLUSIV

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Maior, din nou ambasador, Hurezeanu, ministru de Externe. Din toamnă, un nou Guvern

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies