Fiica lui Aurelian Preda părăseşte definitiv România după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan? Anamaria Rosa a anunţat că îşi face bagajele şi va începe o nouă viaţă: „În scurt timp se va întâmpla”

Fiica lui Aurelian Preda părăseşte definitiv România, după cum reiese dintr-un mesaj postat recent.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fiica lui Aurelian Preda părăseşte definitiv România, în contextul scandalului sexual cu Nicuşor Iordan. Pe contul ei de instagram, Anamaria Rosa a răspuns tranşant unei întrebări: “Ai simţit vreodată să laşi totul baltă, să-şi faci bagajele, să pleci şi să începi o nouă viaţă?”. „Şi acum simt asta şi în scurt timp se va întâmpla”, a scris Anamaria. (vezi cum a dat de pământ mama lui Nicuşor Iordan cu fata lui Aurelian Preda)

Citeste si: După scandalul sexual cu Nicușor Iordan, fata lui Aurelian Preda a rămas fără concerte

Citeste si: De ce nu sărbătorea Aurelian Ion Preda ziua onomastică? De Sfântul Ion, artistul a trăit o mare dramă

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda, absentă la petrecerea dată de Nicușor Iordan. Cântărețul a făcut chef mare la împlinirea a 40 de ani

Ana Maria l-a acuzat pe Nicuşor Iordan de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj. Ana le-a povestit procurorilor cum cel mai bun prietn al tatălui ei îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani. ”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a spus Ana Maria Preda.

Fiica lui Aurelian Preda părăseşte definitiv România. S-ar putea duce la naşa din Italia

”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă! Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”, a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare. 

Anamaria Rosa chiar are unde să plece în afara României. În Italia locuieşte Meri Stipo, naşa sa, cu care are o relaţie excelentă, femeia despre care Aurelian Preda a susţinut că ar fi mama copiiilor săi. Stipo e măritată în Italia cu un avocat, cu care are doi copii. Aproape în fiecare vară, după decesul lui Aurelian Preda, din 2016, Anamaria Rosa a fost în vacanţă în Italia, locuind în casa familiei Stipo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nicușor Iordan a împlinit 40 de ani! Ce le-a spus fanilor, după cel mai complicat an din viața lui?

Discurs emoționant ținut de fiica lui Aurelian Preda! A fost prima apariție publică după scandalul cu Nicușor Iordan

Dan Bittman s-a despărțit de Monica Odagiu! Cine este noua lui iubită este o surpriză totală

N-a putut să treacă peste scandalul sexual? Fiica lui Aurelian Preda a rămas fără iubit

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicuşor Iordan! Cântăreţul încasează sume importante din mai multe locuri!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies