Stiri

Ce spune forma sanilor despre o femeie

In secolul al XVIII-lea, in Spania, s-a dezvoltat o ramura a divinatiei prin care se releva personalitatea unei femei in functie de forma sanilor ei. Nu se cunosc foarte multe detalii despre aceasta practica, numita sternomantie, si, desigur, este posibil ca barbatii sa o fi inventat ca simpla scuza pentru a admira inzestrarile naturale ale femeilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Ce spune forma sanilor despre o femeieicon photo

Totusi, multi oameni sunt convinsi ca si aceasta trasatura poate da informatii despre psihicul reprezentantelor sexului frumos, motiv pentru care s-au si facut tot felul de clasamente si de speculatii cu privire la insusirile unei femei in functie de forma sanilor ei.

Sanii mici si rotunzi, in forma de mar: se spune despre femeile cu sanii mici si rotunzi ca sunt romantice si iubitoare, sensibile si foarte atasate de partener. Daca au deplina incredere in el, ii ofera totul, fara rezerve, si stiu cum sa intretina pasiunea in cuplu.

Sani rotunzi, fermi si de marime medie: foarte atragatori fara a fi masivi, ei sunt atribuiti femeilor cu o minte ascutita si foarte muncitoare, care insa nu au tendinta de a evolua cel mai mult in cariera, ci se orienteaza mai degraba catre familie.

Sani mari si rotunzi: se spune despre aceste femei ca pot avea probleme cu frigiditatea si, desi sunt atat de apreciate de sexul opus, le este greu sa atinga orgasmul. Cu toate acestea, femeile cu sani rotunzi sunt foarte deschise din punct de vedere sexual si mereu vor sa incerce pozitii noi.

Ce spune forma sanilor despre o femeie

Sani in forma de para: femeile inzestrate astfel au tendinta de a-si domina barbatul si au un puternic simt de independenta, o minte puternica si un apetit sexual sanatos, fiind si foarte bune la pat. Este nevoie de multa rabdare si de sinceritate pentru a le cuceri. Sunt specifici unei personalitati sportive si dinamice. Posesoarele acestor sani isi cunosc foarte bine valoarea si atuurile, stiu sa se impuna daca este cazul, dar sunt femei echilibrate si de incredere. In intimitate, sunt amante infocate, la fel de active ca in viata de zi cu zi.

Sani in forma de ananas: Este inteligenta, o femeie de cariera, dar si foarte romantica. Este foarte fidela si iubeste intens.

Sani in forma de lamaie: Aceste femei sunt intotdeauna vesele si ironice. Duc o viata echilibrata, lipsita de griji si nu pun mare pret pe sentimente.

Sani in forma de cirese: Sunt sirete si inteligente. Sunt partenere deosebite pentru iesirile in oras sau pentru vacante si nu refuza nici partidele de sex.

Sanii cu sfarcuri ridicate tradeaza o femeie careia ii plac experientele, dar care este foarte exigenta in dragoste si in pat. Daca nu gaseste partenerul potrivit, nu se implica niciodata emotional.

Sanii cu sfarcurile lasate sunt mai degraba specifici femeilor mamoase si grijulii, care fac totul pentru a-si satisface barbatul iubit. Ele pot trece cu vederea multe defecte la barbati si pot face multe compromisuri pentru linistea in familie.
 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune