Ce spunea Anamaria după moartea lui Aurelian Preda: ”După tati, Nicușor Iordan înseamnă tot”! Acum, fata îl acuză pe cântăreț de abuz sexual

La o lună de la moartea lui Aurelian Preda, fiica lui spunea despre Nicușor Iordan că ”înseamnă tot”. Acum, tânăra îl acuză de abuz sexual.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Dosarul în care Nicușor Iordan este acuzat de abuz sexual de către fiica lui Aurelian Preda se anunță a fi unul destul de complicat. Iordan a fost cel mai bun prieten al lui Preda și omul căruia i-a încredințat-o pe fiica lui. Pe de altă parte, la doar o lună după moartea cântărețului, Anamaria îi mulțumea public lui Iordan pentru că are grijă de ea și recunoștea că acesta însemna foarte mult pentru ea.

Citeste si: Drama neștiută a lui Nicușor Iordan, cântărețul acuzat că a abuzat de fiica lui Aurelian Preda! Ce s-a întâmplat cu el când avea 11 ani?

Citeste si: Confidenta lui Aurelian Preda, amenințată după dezvăluirile făcute despre artist! ”Satana de la Roma”, somată să se oprească

Citeste si: Cutremur extrem de puternic, în urmă cu puțin timp! Cel puțin o persoană a murit

”Cu siguranță voi duce cântecele tatălui meu mai departe, nu mă voi lăsa niciodată de muzica populară pentru că face parte din sufletul meu.

Nicușor a fost lângă noi și este în continuare, sunt sigură că așa va rămâne. Este alături de mine, pentru mine, Nicușor înseamnă, după tati, tot!

fara descriere

A fost prietenul cel mai bun al lui tati, fratele lui de suflet, a fost mereu lângă noi și așa cum Nicușor a fost lângă noi, nimeni n-a mai fost”, a declarat Anamaria Preda, la prima apariție la Etno TV, după moartea tatălui ei.

Anamaria părea foarte atașată de noul ei protector

fara descriere

La acea vreme, Anamaria Preda avea doar 16 ani, iar atașamentul față de Iordan era vizibil cu ochiul liber. Conform relatărilor presei, abuzurile despre care tânăra vorbește ar fi început înainte ca Aurelian Preda să moară, însă apropiații lui Iordan susțin că abuzul nu ar fi fost chiar abuz ci s-ar fi produs cu consimțământul Anamariei.  

”Nici pe departe lucrurile nu stau așa”, a răspuns Nicușor Iordan, care a admis însă că există o plângere penală pe numele lui, depusă de Anamaria Preda.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate