Ce studii are de fapt Viorica Dăncilă și ce note a luat în facultate! Adevăratul motiv pentru care a șocat că nu a știut formula pentru aria cercului

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte, a făcut recent o dezvăluire privind ocupația ei dinainte de a fi politician.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În conferința de marți seară, Viorica Dăncilă a fost întrebată cum se calculează aria unui cerc, zâmbind, candidatul PSD, fost profesor, a răspuns imediat, însă greșit.

Întrebarea a fost pusă, cel mai probabil după ce, cu o zi înainte, Viorica Dăncilă declarase, într-o emisiune tv, că a dat meditaţii gratuite la matematică, pe vremea când era profesoară.

“Am dat meditaţii, dar copiilor unor prieteni, la matematică, dar niciodată ca să cer bani, din dorinţa de a-mi ajuta prietenii, de a ajuta copiii prietenilor am făcut acest lucru. Am mai dat meditaţii copiilor care nu aveau posibilităţi şi pentru că întotdeauna cred că trebuie să îi ajuţi pe cei care au nevoie de sprjinul tău. Îi chemam acasă la mine, în apartamentul din Videle”, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă este inginer, însă a fost profesor de Tehnologie

Fostul premier a fost o bună perioadă profesoară în Videle, ea a predat Tehnologia la liceul din oraș. Asta deși, Viorica Dăncilă a absolvit în 1988, Institutul de Petrol și Gaze din Ploiești, Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidorcarburi, iar înainte de facultate, actualul candidat la Președintie a absolvit Liceul Energetic din Ploiești.

fara descriere

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă are cască în ureche la dezbatere! Ce răspuns a dat

Citeste si: Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă! Cei doi au semnat împreună o declaraţie scrisă în Parlamentul European împotriva despăduririlor!

Recent, site-ul stiripesurse.ro a publicat și Diploma de inginer a Vioricăi Dăncilă, conform căreia aceasta a obținut media 9 la examenul de final de facultate.

IPG, cum  se spunea Institului din Ploiești, era în anii 80 renumit atât pentru exigența profesorilor, dar și pentru că foarte mulți străini veneau să studieze aici. Inginerii de la facultatea ploieșteană erau căutați în străinătate, fiind foarte buni specialiști. De altfel,  pe atunci, reușeau să termine facultatea doar circa 200 de studenți din cei 500 care luau examenul de admitere.

Vezi pe stirilekanald.ro în ce s-a perfecționat Viorica Dăncilă după anii 2000

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate