Viorica Dăncilă, întrebată dacă are cască în ureche la dezbatere! Ce răspuns a dat

Ce răspuns a dat astăzi Viorica Dăncilă atunci când a fost întrebată, la dezbatere, dacă are cască în ureche

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Viorica Dăncilă la dezbatere

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă are cască în ureche în timpul dezbaterii.

Fostul premier al României, candidat la președinția României în turul doi al alegerilor de duminică, a fost uimită să audă întrebarea unui reprezentant al presei.

Viorica Dăncilă, întrebată dacă are cască în ureche la dezbatere! Ce răspuns a dat

"Ar fi o lipsă de respect! Nu există nici prompter, nu există absolut nimic. Nu am căști! Nu am făcut așa ceva și nu voi face niciodată", a declarat Viorica Dăncilă și a început să-și pipăie urechile ca să arate tuturor că spune adevărul.

Înainte de primul tur al alegerilor pentru președinția României au apărut zvonuri potrivit cărora Klaus Iohannis ar fi avut casă în urechea stângă în timpul unei dezbateri. S-a dovedit a fi un fake news, iar cei care au fost bănuiți că au răspândit această informație falsă au fost oamenii de campanie ai Vioricăi Dăncilă.

Citeste si: Klaus Iohannis, prins cu casca în ureche. Reacția actualului președinte

Citeste si: Viorica Dăncilă, prima reacție după ce a fost pusă la zid că nu și-a trecut „ceasul de 20.000 de euro” în declarația de avere: „O să vă aduc acest ceas”

Citeste si: Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”?

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, și Klaus Iohannis sunt cei doi candidați ajunși în turul al doilea al alegerilor pentru președinția României. Românii își votează președintele pentru următorii cinci ani duminică, 24 noiembrie.

Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte, este un fan împătimit al broșelor.

Puține au fost ținutele purtate de Viorica Dăncilă de-a lungul anilor, în care fostul premier să nu fi avut o broșă ca accesoriu. Iar modelele sunt variate, cu perle, sub formă de fluture, flori sau modele geometrice.

fara descriere

Însă, în campania electorală pentru funcția de președinte, Viorica Dăncilă a avut aceeași broșă, una mare, metalică, într-o formă bizară. De fapt, broșa reprezintă o inimă stilizată. A explicat chiar Viorica Dăncilă, la un moment dat.

Broșa poartă și un nume. ”Am o broşă, se numeşte ”inimă românească”, pe care o port cu foarte mult drag. Este broşa pe care am lansat-o şi care efectiv mă reprezintă, pentru că şi eu am o inimă care ţine la români şi la România”, a afirmat liderul PSD într-o emisiune tv.

De fapt, desenul respectiv, cu inima stilizată, este frecvent postat pe pagina de socializare a Vioricăi Dăncilă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate