Ce sumă a cerut amantul Vioricăi din Blăgești pentru a apărea la televizor. Mirela Vaida a răbufnit

Exact când scandalul care a șocat o țară întreagă se apropia de sfârșit, presupusul amant al Veronicăi din Blăgești a dorit să rupă tacerea.

Distribuie pe:

Ce sumă a cerut amantul soției-vulpiță pentru a apărea la televizor. Mirela Vida a răbufnit


In articol:

Marian, amantul Vulpiței Veronica. Veronica din Blăgești amant. Marian, presupusul amant al femeii care a acuzat ca a fost răpită și violată, a dorit să vină în cadrul unei emisiuni pentru a spune tot adevărul legat de seara petrecută în compania Vulpiței.

Bărbatul a declarat că este dispus chiar și să facă un test poligraf pentru a ieși adevărul la iveală și pentru a scăpa de acuzațiile de răpire și viol.

Marian promisese că va participa la o confruntare în direct cu Veronica "Vulpița", posibila lui amantă, și Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, însă în ultimul moment s-a răzgândit.

Citeste si: Ce a fost pusă Andreea Tonciu să facă pentru a putea participa la Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit vedeta să se conformeze?

Citeste si: China: autoritățile au interzis înmormântările celor infectați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu trupurile celor decedați

Citeste si: Descoperire șocantă într-un cimitir din Buzău. Un cadavru a fost găsit în alt cavou decât cel în care a fost înmormântat

De ce nu a mai vrut amantul Veronicăi din Blăgești să vină la TV

Întrebat de motivul pentru care nu și-a mai onorat promisiunea, bărbatul a încercat din răsputeri să nu dea un răspuns concret.

„Nu am venit pentru că nu este niciun rost să vin, nu voiam să mă vadă o ţară întreagă. Am o prietenă şi la mine familia e mai presus de orice. Măi Vulpiţă, tu eşti sănătoasă la cap? Noi eram pe câmp, făcusem pană, băieţii s-au dus după roată. A venit şi Poliţia, dar ea nu i-a spus nimic poliţistului.”, a declarat acesta, spre surprinderea tuturor celor prezenți, dar și a prezentatoarei Mirela Vaida.

Ce sumă a cerut amantul soției-vulpiță pentru a apărea la televizor. Mirela Vida a răbufnit

Ce a enervat-o la culme pe Mirela Vaida

Deranjată de faptul că Marian nu și-a respectat cuvântul, dar și din cauza afirmațiilor făcute în intervenția telefonică din emisiune, Mirela Vaida a explodat.

Cunoscuta prezentatoare susține că adevăratul motiv pentru care Marian nu a mai vrut să vină la emisiune este că nu a primit suma cerută pentru a face acest lucru. Mai mult, suma cerută de bărbat nu era deloc mică, fiind vorba de 3.000 de euro.

Ce sumă a cerut amantul soției-vulpiță pentru a apărea la televizor. Mirela Vida a răbufnit

„Dacă îți dădeau colegii mei 3000 de euro, veneai azi? Că atâta ai cerut! Zi că de-aia n-ai venit, că ai cerut bani. O spun tuturor celor care credeți că oamenii aștia care vin la emisiune primesc bani...Vedetele care vin, niciuna nu primește bani...ei vin să-i vadă lumea...invitații vin să ceară ajutorul...Dar tu să ne ceri 3000 de euro azi-noapte și să spui că „nu mai vin decât dacâ veniți cu 3.000 de euro cash”...asta e mârlănie”, a răbufnit Mirela Vaida.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate