Ce a fost pusă Andreea Tonciu să facă pentru a putea participa la Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit vedeta să se conformeze?

Deși și-a schimbat radical stilul de viață, dar și atitudinea, Andreea Tonciu a revenit în forță pe micile ecrane, după o lungă pauză din lumina reflectoarelor.

Distribuie pe:

Ce a fost pusă Andreea Tonciu să facă pentru a putea participa la <a target=Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit vedeta să se conformeze? kalooga_36441" />

Andreea Tonciu este plăcută de public, însă și criticată, mai ales după ultima ispravă, și anume modificarea fotografiilor folosind photoshop. Ea a fost trasă la răspundere de către fani, însă nu renunță la dorința ei de a fi mereu în centrul atenției.

Momentele dificile nu au întârziat să apară, avănd în vedere că rivala sa, Maria Ilioiu, nu îi dă pace. Fanii sunt încântați de spectacolul oferit de cele două, audiențele fiind explozive la fiecare ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities.

Condiția pusă pentru ca Andreea Tonciu să poată participa la emisiune

Carismatica Andreea Tonciu este una dintre cele mai preciate concurente din cadrul emisiunii, însă ceea ce nu se știe este faptul că a fost acceptată cu o condiție. Vedeta a trebuit să slăbească nu mai puțin de 10 kilograme pentru a putea deveni concurentă în emisiunea dedicată stilului.

Andreea Tonciu s-a conformat și nu a dat înapoi în fața acestei provocări. Totul s-a terminat cu bine, semn că Andreea este o persoană hotărâtă și determinată să câștige în orice împrejurare.

Ce a fost pusă Andreea Tonciu să facă pentru a putea participa la Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit vedeta să se conformeze?

Citeste si: “Nora” Rovanei Plumb este fotomodel şi manager! Frumoasa Bianca şi-a deschis un magazin de haine pentru care a pozat sexy!

Citeste si: Declaraţie incendiară a lui Alex Velea: „Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley”

Citeste si: Cea mai sexy gimnastă româncă a pozat cu un decolteu generos în timp ce a făcut şpagatul! Uite-o pe Sandra Izbaşa cum îşi întinde musculatura!

Pentru a câștiga simpatia și voturile internauților, Andreea Tonciu postează des pe Instagram și are grijă ca aparițiile ei să fie unele dintre cele mai reușite. Andreea Tonciu a apelat la Photoshop pentru a-și modifica anumite părți din corp care nu arătau foarte bine, doar că a uitat că toate ar trebui să aibă o limită. După ce concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a modificat una dintre fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, fanii au făcut mici căutări și au găsit fotografia postată de contul oficial de Instagram „Bravo, ai Stil! Celebrities”. 

Andreea Tonciu

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate