Ce surpriză! Lupu, eliminat de la Exatlon! Anca, despre motivele pentru care drumul lui în competiţie s-a terminat: ”N-a avut timp...”

O nouă ediţie a emisiunii Exatlon, o nouă eliminare. Lupu de la Războinici a plecat în această seară acasă, iar în platou la WOWbiz au comentat despre plecarea acestuia.

Autor: T.S.
 
Diana, Rafaela, Alex şi Bogdan versus Anca de la Exatlon au venit în direct, la WOWbiz, unde au vorbit despre
 
”Da, v-am zis că ţin cu Faimoşii. Am slăbit foarte mult, nu ştiu dacă al putea să rezist, dar da, aş participa într-un sezon viitor la Faimoşi”, a mărturisit Anca. 
 
”Din păcate, Lupu nu a avut timp să-şi strângă suficienţi susţinători, chiar dacă a fost bun. Oricum, el e bun pe traseu, dar nu era îndemânatic. Mi-ar fi părut mai bine să iasă Alina, dar mă bucur de ce avem.”, a mai spus ea.

 

Eu mă aşteptam să iasă, el a fost nou venit şi nu şi-a format nişte fani, aşa cum au avut cei care au fost de la început.”, a spus Bogdan, iar Rafaela a fost de acord cu el: ”Da, sunt de acord cu Bogdan. Alina are foarte mulţi fani. ”, a spus în direct, la WOWbiz, Rafaela. 
 
Evident, replicile acide dintre Rafaela şi Anca n-au lipsit: ”Nici nu putea să nu fie de acord cu Bogdan. Rafaela n-are prea multe idei.”, a spus Anca, în timp ce Rafaela a reacţionat: ”Da, Anca, ştim că tu eşti cea mai deşteaptă.
Tu eşti câştigătoarea Exatlon. Prima din coadă eşti.”
, a spus ea.
 
De cealaltă parte, Alex s-a arătat dezamăgit de ieşirea lui Lupu: ”Am zis aseară, credeam că va ieşi Roxana, dar n-a fost să fie. Îmi pare rău pentru el. N-a avut timp să acumuleze fani. ”, a mai spus Alex. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 14 martie. Inca un Razboinic in minus! Lupu a parasit competitia Exatlon Romania!

Exatlon 14 martie. Cosmin Cernat, despre motivul pentru care Romania nu va mai juca cu alte tari la Exatlon

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

Adrian Despot a dezvăluit cum se înțelege cu Tudor Chirilă! „Cred că între noi este un respect colegial” Iată ce a spus artistul despre colegul lui de breaslă

Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies