Ce surpriza uriasa i-au facut fanii lui Fuego la ultimul sau spectacol! Artistul a plans si a ramas fara grai! Intra sa vezi despre ce e vorba

Aseara, la Palatul Copiilor din Capitala, Fuego a sustinut ultimul sau spectacol de colinde din turneul national inceput pe 3 decembrie.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereFuego, pe scena, la ultimul sau spectacol din 2013Conform obiceiului, Paul Surugiu a sustinut un spectacol de vis, care i-a introdus pe cei prezenti la fata locului in atmosfera Sarbatorilor de Iarna. Si daca artistul nu a ramas dator fata de fanii lui, ei bine, nici acestia nu s-au lasat mai prejos.

fara descriereUn sector din sala plina de luminiteSpre marea surprindere a cantaretului, cei 3.000 de spectatori au aprins la cea de a doua colinda interpretata de el niste candele micute cu luminite, facute special pentru acea seara de fanclubul sau din Bucuresti si distribuite tuturor la intrare. "Am ramas mut de uimire cand am vazut toata sala plina de beculete! M-au impulsionat sa dau totul din mine! Va spun sincer, am fost atat de impresionat, incat mi-au dat lacrimile pe scena! Sa vezi atat de multa iubire pentru tine, e ceva de nedescris", a declarat artistul pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate