Ce tatuaj straniu şi-a făcut Bogdan după despărţirea de Hannelore! Şi-a desenat pe antebraţ un personaj mitologic!

Prietenii au văzut ce tatuaj şi-a făcut Bogdan după despărţirea de Hannelore.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret ce tatuaj straniu şi-a făcut Bogdan după despărţirea de Hannelore. Chiar dacă a mai trecut printr-o relaţie, eşuată recent, Bogdan pare să se gândească tot la Hannelore, iar tatuajul pe care şi-l face acum pare să aibă legătură cu acest eveniment.

Citeste si: Adevărul despre divorțul dintre Bogdan și Hannelore de la „Insula iubrii”! Nu au vrut să recunoască, dar s-a aflat: „S-au certat rău după ce...”

Citeste si: Hannelore, făcută praf după apariția unui filmuleț în care dă cursuri de dans unor copii! ”Părinți, atenție...”

Citeste si: ”Hannelore e singură acum! Nu e cu Andy!” Cine e persoana care face dezvăluirile despre blonda de pe insula tentațiilor

Ce tatuaj straniu şi-a făcut Bogdan după despărţirea de Hannelore. Şi l-a desenat pe Atlas

E vorba despre personajul mitologic Atlas, care a fost pedepsit de zei să poarte pe umeri bolta cerească, fiind aproape strivit de greutatea acesteia. “Greutatea perfecţiunii”, a postat Bogdan, care şi-a fotografiat antebraţul. (vezi ce a spus ispita Andi despre divorţul lui Hannelore)

Ce tatuaj straniu şi-a făcut Bogdan după despărţirea de Hannelore. Are o viaţă sentimentală complicată 

E clar ce tatuaj straniu şi-a făcut Bogdan după despărţirea de Hannelore. El are o viaţă sentimentală complicată, separându-se şi de ultima parteneră. “Cred că toată treaba cu relaţia a fost dusă prea departe pentru că nu am avut-o. Ne-am cunoscut şi am vrut să vedem ce va fi. Ea studiază în străinătate şi a trebuit să se întoarcă, fapt pentru care nu am mai păstrat legătura", a spus Bogdan .

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: