Ce ține Sofia Vicoveanca în traista nelipsită de la costumul popular? Secretul banilor păstrați în ea, dezvăluit la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoarea Bucovinei, a fost invitata lui Denise Rifai la Kanal D și a vorbit despre un secret pe care îl poartă în traista sa.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

În portul popular, Sofia Vicoveanca a integrat două elemente cu care toată lumea o asociază: trăistuța pe care o poartă mereu pe scenă și un șirag de mărgele care-i îmbracă gâtul.

În traistă, Sofia Vicoveanca a mărturisit la un moment dat că acolo are mereu agrafe pentru păr, o oglindă, o casetă cu farduri și o bancnotă de 10 lei.

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sofia Vicoveanca a spus povestea celor 10 lei pe care-i ține în traistă de ani buni.

Sofia Vicoveanca traista
Sofia Vicoveanca a vorbit despre banii pe care-i tine in traista[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Eram undeva cu Rapsozii Botoșanilor, unde sunt angajată,(...) sala era plină, încărcată cu bunătățuri. Am cântat și la final a urcat pe scenă domnul primar cu flori pentru toată lumea. Eu nu am ieșit din scenă, dar prin spate a intrat un bătrânel care a venit lângă mine și mi-a spus ”Dumneata ai cântat cândva la fata mea la nuntă” și-mi lasă ceva în palmă. Am întrebat ce e ”Să-ți cumperi o ciocolată” și a plecat. În momentul ăla, m-am dus la domnul primar și l-am rugat să-mi dea microfonul și am spus așa ”Oameni buni, uitați-vă, domnul mi-a adus 10 lei să-mi cumpăr o ciocolată.

Vă jur. Cred că dumnealui are mai mare nevoie de banii ăștia decât mine, dar vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea. Și dovadă că sunt aici. Am avut nevoie să știți, că se mai întâmplă să rămâi fără pâine în casă, nu mi-am luat, mi-am făcut mămăliguță”, a povestit Sofia Vicoveanca, arătând punguța în care ține bancnota în trăistuța sa.
 

Citeste si: Povestea dramatică de viață a Sofiei Vicoveanca. Crescută fără tatăl ei, închis în lagăr, artista a fost „vândută” de mama sa

Sofia Vicoveanca, ritual înainte de spectacol

Sofia Vicoveanca a povestit în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” și ritualul său înainte de spectacole.

Citeste si: Cum o cheamă de fapt, în buletin, pe Sofia Vicoveanca!

”Eu mă duc la probă de microfon și rog pe cei de la tehnic să-mi lase câteva rânduri lumină pe public, cât să deslușesc un pic chipul oamenilor. De ce? La rândul meu sunt și eu spectatoare și mă las purtată de ce e pe scenă, dacă e de râs –râd, dacă e de plâns- plâng. Eu cântând, vreau cât de cât să mă bizui privindu-i ...nu fixez pe nimeni anume în sală, dar să văd dacă ”l-am prins” sau se gândește ce mănâncă mâine, că-l simt, după poziția corpului, după cum privește, îl simt dacă îmi este alături”, a povestit Sofia Vicoveanca la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sofia Vicoveanca, care locuiește în Suceava aflată în carantină, e furioasă că s-a propagat vestea că e infectată cu coronavirus: „Să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi!”

Momente grele pentru Sofia Vicoveanca! A povestit prin clipele cutremurătoare prin care a trecut

Un îndrăgit cântăreț a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care stătea

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies