WowNews logo WOWnews
Stories
Cea mai buna ciorba de sezon! N-ai cum sa nu inveti sa-ti pregatesti o ciorba de perisoare a la grec!

Vedete

Cea mai buna ciorba de sezon! N-ai cum sa nu inveti sa-ti pregatesti o ciorba de perisoare a la grec!

O iarna grea e mai usor de suportat cu o ciorba gustoasa.

ngrediente
500 grame de carne tocata de porc, o ceasca de orez, un ou intreg pentru perisoare, 2 morcovi, o telina, 2 cepe
un ardei gras rosu, 2 cartofi taiati cubulete, 300 grame de smantana, un galbenus de ou, marar, sare dupa gust
Mod de preparare
Dificultate: medie
Pune la fiert morcovul, telina, ardeiul si ceapa, taiate toate marunt, sau date prin razatoare.
Cand apa da in clocot, iar legumele sunt moi, adauga cartofii taiati in cubulete si perisoarele. Inainte sa le pui in ciorba, trece perisoarele prin otet amestecat cu ulei, ca sa nu se desfaca. La final, dupa ce au fiert toate ingredientele, adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou. Dupa ce stingi focul, adauga in ciorba mararul taiat marunt si acopera oala cu un capac timp de 5 minute.

Ingrediente

500 grame de carne tocata de porc, o ceasca de orez, un ou intreg pentru perisoare, 2 morcovi, o telina, 2 cepeun ardei gras rosu, 2 cartofi taiati cubulete, 300 grame de smantana, un galbenus de ou, marar, sare

dupa gust

Citeste si: Femeia româncă, stabilită în Italia, condusă pe ultimul drum după aproape 9 luni de când s-a stins din viață! Motivul și desfășurarea evenimentelor sunt de-a dreptul șocante- kfetele.ro

Mod de preparare

Dificultate: medie

Pune la fiert morcovul, telina, ardeiul si ceapa, taiate toate marunt, sau date prin razatoare. Cand apa da in clocot, iar legumele sunt moi, adauga cartofii taiati in cubulete si perisoarele.

Inainte sa le pui in ciorba, trece perisoarele prin otet amestecat cu ulei, ca sa nu se desfaca. La final, dupa ce au fiert toate ingredientele, adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou. Dupa ce stingi focul, adauga in ciorba mararul taiat marunt si acopera oala cu un capac timp de 5 minute.