Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri: "La înmormântare, îi întrebam pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni nou-intrați în viața lui"

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu știa că designerul are datorii mari, însă credea că va reuși să scape rapid de ele, așa cum se mai întâmplase și în trecut.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Laura Vicol, prietenă și avocată, condamnă anturajul în care intrase de ceva timp Răzvan Ciobanu.

Femeia regretă că nu mai vorbea la fel de des cu Răzvan Ciobanu.

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, declarații despre anturajul lui

„Știam de datorii…De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar întotdeauna a reușit să se ridice. El având acest talent incontestabil, făcea trei rochii și reușea să-și plătească datoriile. Avea proiecte de viitor. În niciun caz nu era în situația omului căzut la pământ, incapabil să se ridice. În niciun caz. Și-și iubea foarte mult viața, iubea foarte mult viață”, a declarat Laura Vicol la România TV.

Citeste si: S-a aflat în sfârșit adevărul despre felul în care arăta Răzvan Ciobanu în coșciug! Șocant, avea semne pe corp sau nu?! Ce a dezvăluit Cătălin Botezatu

Citeste si: La ce oră a murit de fapt Răzvan Ciobanu! Declarația care lămurește misterul decesului îndrăgitului creator de modă | EXCLUSIV

Citeste si: Motivul halucinant pentru care milionarul Dan Cămârzan și-a ucis bunica! Afaceristul face parte din secta ”Născuților -Vii”

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă îi întrebam pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni nou-intrați în viața lui. N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a mai spus Laura Vicol.

fara descriere

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu regretă că nu l-a putut ajuta.

„Ce-mi reproșez eu cel mai mult e că în ultima perioadă de timp nu am vorbit atât de des pe cât vorbeam. Eu pe Răzvan îl cunosc de când aveam 17 ani. Nu am aceste informații si acum, logic vorbind, dacă ar fi fost presat de oameni cărora le-ar fi datorat bani, să spunem că ar fi adevărată speculația asta, întreb și eu, ce om i-ar face rău unui alt om care-i datorează bani? Depresiv era… sau… cel putin era cum ma raportez la mine. Intri în depresie, plângi, te zbați și îți revii. Niciodată Răzvan nu a avut stări de depresii care să-l marcheze într-un asemenea hal…”, a mai declarat Laura Vicol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate