Motivul halucinant pentru care milionarul Dan Cămârzan și-a ucis bunica! Afaceristul face parte din secta ”Născuților -Vii”

Dan Cămârzan, un afacerist din Brașov, a fost reținut pentru uciderea bunicii sale, în vârstă de 93 de ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cămârzan le-a spus anchetatorilor că și-a strangulat bunica, luni dimineață. Echipajul SMURD sosit la fața locului la doar câteva minute după un apel la 112 a încercat resuscitarea femeii fără succes însă și a fost cerut în sprijin un alt echipaj, de această dată dotat cu terapie intensivă mobilă. Din nefericire victima a fost declarată decedată. 

 

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov: ”Inculpatul a fost reținut preventiv, începând cu ora 17.20. La data de 7 mai 2019, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov. Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună”.

fara descriere

Afaceristul Dan Cămârzan susține că este trimisul lui Dumnezeu

Cămărzan a susținut în fața polițiștilor, dar și a familiei, că este „trimisul lui Dumnezeu” și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că ”Dumnezeu lucrează prin el”.

Citeste si: Trupul fetiței românce de 8 ani, victimă a criminalului în serie din Cipru, a fost găsit! Chiar și anchetatorii sunt șocați

Citeste si: Ce se întâmplă cu Gabriel Tamaș, după ce a fost prins băut la volan, rulând cu 205 km/h

Citeste si: De ce nu reușesc anchetatorii să stabilească viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului! Ce au descoperit în mașină

Mai mult, în primăvara anului trecut, Cămărzan s-a remarcat prin apartenența la comunitatea ”Suveranilor Născuți-Vii” - care nu recunosc autoritatea statului, contestând orice act de identitate, cu excepția certificatului de naștere și orice taxă sau impozit.

Potrivit Forbes, în 2010, Dan Cămârzan avea o avere estimată la peste 29 de milioane de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate