Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, noi dezvăluiri: "Încep să se lege lucruri! Așa cum am bănuit de la bun început..." - Laura Vicol a aflat la ce oră a murit designerul

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu face noi dezvăluiri.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Cea mai bună prietenă și avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut noi dezvăluiri despre ancheta în cazul morții creatorului de modă. Laura Vicol a aflat la ce oră a murit designerul, însă spune că nu are voie să o facă publică.

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, noi dezvăluiri: "Încep să se lege lucruri! Așa cum am bănuit de la bun început..." - Laura Vicol a aflat la ce oră a murit designerul

“Încep să se lege lucruri. Aşa cum am bănuit de la bun început, adevărul iese la ieveală. Indiferent cât vrei să ascunzi nişte lucruri, ele tot se află. Ies la iveală lucruri noi care se leagă. Aşa se face anchetă. Greu, dar se face. Au fost vehiculate în presă informaţii rostogolite cum că s-ar fi găsit cinci substanţe la teste… dar nu. Se lucrează puţin mai greu, la cât de distrus a fost corpul lui Răzvan, probele prelevate sunt mai grele. Ar periclita grav ancheta dacă v-aş spune ora morţii. Nu pot să vă spun nimic până nu se închide ancheta", a declarat Laura Vicol pentru un post de televiziune.

Citeste si: Scene HALUCINANTE la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat misterios plânge în hohote după designer şi vorbeşte singur! "L-am întrebat dacă pot să-l ajut cu ceva" EXCLUSIV!

Citeste si: Veste mare de la judecători pentru Mircea Solcanu! Vedeta tv a scăpat de acuzațiile de ”deținere de droguri de risc pentru consum propriu” EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Noi amănunte despre ultimele ore de viață ale lui Răzvan Ciobanu! A vrut să ia un taxi, deși era cu mașina!

Laura Vicol, cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu și avocata lui, este decisă să afle ce s-a întâmplat și va avea grijă ca vinovații să plătească.

"Dacă a fost un accident, o să-l las să se duca linişit, daca nu, cei care l-au provocat trebuie să plateasca", a încheiat Laura Vicol.

O altă audiere în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! A mers azi la Poliția Constanța

Este vorba despre Dragoș Crăiță, un alt prieten de-ai designerului Răzvan Ciobanu. Tânărul a mers astăzi la Poliția Constanța pentru a da o declarație. De asemenea, nici Laura Vicol nu a lipsit de la Poliția Constanța, acolo unde a cerut probe și audieri.

"A fost prezent unul dintre apropiaţii lui Răzvan Ciobanu, Dragoş Crăiţă. Erau prieteni. Avocata lui a spus că erau doar prieteni, iar clientul ei a fost chemat la poliţie doar ca martor în dosar, nu a fost citat ca inculpat. De asmenea, aceasta a declarat că nu s-a vorbit despre droguri în dosarul respectiv", a spus reporterul Antena 3.

Conform Știrile Kanal D, avocata prietenului lui Răzvan Ciobanu, a spus unde a fost Dragoș Crăița în momentul în care regretatul designer se afla la un festival la malul mării.

Ramona Mihăilescu, avocat: ”Am dat o declarație de martor, urmează ca cercetările să continue. Strict pe relația pe care a avut-o domnul Crăița cu domnul Răzvan Ciobanu, aceștia sunt prieteni, se cunoșteau de mult timp și atât”

LAURA VICOL, avocat: ”În niciun caz. Nu vorbim despre trafic, despre consum. Pe așa ceva probabil se fac dosare separate, deocamdată nu există suspiciuni de acest gen pentru că nu a iețit raportul toxicologic”

Reporter: ”Clientul dumneavoastră a fost la festival? A fost cu Răzvan Ciobanu la malul mării?”
Ramona Mihăilescu, avocat: ”Nu, a fost în București în permanență și asta trebuie să știți, pentru că este important. Dragoș Crăiță a fost în București în permanență, cu familia și acest lucru se poate dovedi foarte ușor dar repet, calitatea dânsului e aceea de martor”

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O altă audiere în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! A mers azi la Poliția Constanța

Scandalul morții lui Răzvan Ciobanu ia amploare! Cristina Cioran, dată în judecată de cel mai bun prieten al designerului | DEZVĂLUIRI

Părinții lui Răzvan Ciobanu, suferință fără sfârșit! ”Când cei dragi se sting, nu-ți mai revii niciodată”

Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei? Vezi ce anunţ ciudat au făcut aceştia!

Puterea Dragostei 2 octombrie: Momente de tandrețe între Alexandra și Roberto: „Ești un dulce!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies